Kom naar de leerrijkste tweedaagse van het jaar voor de kmo-wereld

Bedrijfsbeheer

De welvaart van ons land is afhankelijk van het welzijn van ons bedrijfsleven. Ongeveer 85% van onze ondernemingen zijn kmo’s, die voor velen voor een stabiele werkgelegenheid zorgen, maar die onderhevig zijn aan de dagelijkse evoluties die zih aankondigen in de bedrijfswereld. De iedeale manier om ons voor te bereiden op de toekomst van de kmo-wereld, is actief deelnemen aan beurzen en netwerksessies op deze tweedaagse die we de B2B-Days noemen.

Informatieve seminars

De vijfde editie van de regionale vakbeurs B2B-Days staat dit jaar o.a. in het teken van actieve klantenbenadering. Het beursthema ‘vind vandaag uw klanten van morgen’ speelt hier op in door meerdere informatiesessies te presenteren voor zowel startende bedrijven als doorgewinterde kmo’s. Het gaat hier zowel om presentaties waarin nieuwe communicatietrends worden voorgesteld of waarin het gebruik van nieuwe media wordt toegelicht met het oog op het bereiken van de juiste klantendoelgroep, als technieken om reclame en PR te voeren met beperkte budgetten.

Ook wettelijke en juridische aspecten worden toegelicht, ondermeer rond privacywetgeving in het gebruik van e-mailings. In een ontbijtseminarie "Hoe een webshop uw omzet kan verhogen" krijgen bedrijven die een webshop willen ontwikkelen de nodige tips en advies om dit op een optimale wijze te concretiseren.

De B2B-Days vormen ook een ideaal trefpunt om andere bedrijven uit de Antwerpse regio te leren kennen. Naast het ontdekken van de exposanten die er zich presenteren, kunnen de bezoekers elkaar ook onderling vinden in verschillende netwerksessies op de beursvloer. Binnen een tijdspanne van 1 uur kan elk bedrijf minstens 16 andere bedrijven beter leren kennen.

Exposanten – onbekend kan bemind worden

De deelnemende exposanten aan de beurs kunnen onderverdeeld worden in aparte categorieën: • aangenamer maken van de werkomgeving, informatica • telecom • web-toepassingen, administratie • opleiding / personeelszaken, bedrijfskundig / juridisch / financieel / marketingadvies • druktechnische / communicatieve / logistieke dienstverlening.

Gratis ID-lezers – google Adwords – webanalyse

Bezoekers die zeer actief hun beursbezoek plannen kunnen hieruit heel wat voordelen halen. Zo geeft Google € 50 credits voor Google AdWords aan elke bezoeker die zijn badge laat scannen op hun stand. De Federale Overheidsdienst Financiën schenkt aan alle deelnemers die de productpresentatie rond het gebruik van de e-ID bijwonen een gratis ID-lezer. En Conba voert een gratis analyse uit van uw website voor wie een voucher download via de B2B-website en deze meebrengt naar hun stand. Dit is slechts een greep van de extra’s die vele exposanten bieden, ongetwijfeld zal u bij een bezoek nog wel verrast worden door de vele creatieve aanbiedingen. Zij kunnen alvast een aanzet zijn om toekomstige zakenrelaties te smeden.

info: www.b2b-days.be

 

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant