Al aan de lenteschoonmaak vanuw bedrijf gedacht?

“Krijg de garantie en vakkennis er gratis bij”

“Wij bieden de kwaliteit van een groot merk, in combinatie met de soepelheid van een KMO.” Dat zeggen Paul Vercauteren en zijn vrouw Noelle Van Steenlandt. Zij runnen Kärcher Center Autovak in Kontich, dat al meer dan 25 jaar gespecialiseerd is in de verkoop en verhuur van reinigingsmachines voor privé- en professioneel gebruik.

Een machine volgens uw behoefte en budget

Noelle Van Steenlandt: “Propere bedrijfsgebouwen en voertuigen maken een goede indruk op klanten en bezoekers. We bieden dan ook een breed gamma machines en producten aan voor elke behoefte en budget. Particulieren, kleine zelfstandigen en grote bedrijven, zoals BASF, Agfa-Gevaert, Alfacam en de Antwerpse Zoo verlenen wij advies én aangepaste reinigingsmiddelen.”

Paul Vercauteren: “Wij komen altijd eerst ter plaatse kijken welke vloer er ligt. Want voor een betonvloer heb je andere toestellen en reinigingsmiddelen nodig dan voor het reinigen van bijvoorbeeld een tegelvloer. Daarnaast speelt de grootte van de te reinigen oppervlakte een belangrijke rol bij de keuze.”

Noelle Van Steenlandt: “Reiniging is meestal erg arbeidsintensief, waardoor de loonkost in verhouding erg hoog is. Een goede organisatie en de keuze van de juiste reinigingsapparaten dringen dit budget met 20 tot 30% terug.”

Onze service houdt niet op na de verkoop


Paul Vercauteren: “Onze reinigingsadviseurs demonstreren steeds verschillende toestellen. Op die manier ziet de klant met eigen ogen welk apparaat het snelste de klus klaart en het beste resultaat geeft. Bijna al onze toestellen zijn onmiddellijk leverbaar.”
Noelle Van Steenlandt: ”Zij gaan na de verkoop ook de machine(s) leveren, in gebruik stellen en een opleiding geven aan het personeel. Op die manier vermijd je dat een verkoper loze beloftes doet, want dan wordt hij achteraf zelf met de problemen en de ontevreden klant geconfronteerd.”

Krijg de garantie en vakkennis er gratis bij

Paul Vercauteren: “Kärcher biedt totaaloplossingen in professionele reiniging en is marktleider in het totale segment. Twee jaar garantie, zelfs op professionele machines, is bij ons de normaalste zaak van de wereld.”

Noelle Van Steenlandt: “We hebben een eigen atelier voor onderhoud en herstellingen. En dankzij onze volledig uitgeruste servicewagens kunnen onze mechaniekers heel wat problemen ter plaatse oplossen. Wanneer een herstelling toch meer tijd vraagt, kunnen onze professionele klanten gedurende de reparatie beschikken over een vervangtoestel.”

Paul Vercauteren: “De meest ervaren Kärcher-mechanieker van België is bij ons in dienst. Eric is erbij van in het begin. We hebben een erg klein personeelsverloop, dus ook zijn collega’s hebben ondertussen heel wat jaren ervaring en vakkennis. Al onze medewerkers krijgen trouwens permanent bijscholing.”

Kärcher Center Autovak biedt aan:


Al deze machines kunt u ook huren tegen een scherpe prijs.