Corneel Haine

Founder & PR director bij Evoke

Ik ben oprichter van Evoke, een agentschap gespecialiseerd in pr en content marketing voor bedrijven actief in tech, transport en logistiek. Voordien werkte ik als persvoorlichter van o.a. VIER en VIJF en Odisee en KU Leuven. 

Over mij

Naast mijn activiteiten als zaakvoerder van het pr-agentschap Evoke, ben ik Chapter Director van BNI Leuven Artois. Daarnaast ben ik de bezieler van Regio Net Werkt, een netwerkorganisatie die ondernemers uit de Druivenstreek bij mekaar wilt brengen. Dankzij mijn activiteiten bij Regio Net Werkt en BNI Leuven Artois, beschik ik over een zeer ruim netwerk van ondernemers. Ik schep er dan ook veel voldoening in om mensen uit mijn netwerk bij mekaar te brengen om zo hun business vooruit te helpen. 

Over mijn bedrijf

Evoke is een pr-agentschap met specialisatie in pr voor bedrijven in tech, transport en logistiek. Als partner van o.a. imec.istart en MIC Brussels werken we voor heel wat start-ups en scale-ups. Daarnaast doen ook internationale en nationale klanten op vaste basis een beroep op onze expertise. Huidige klanten zijn o.a. Siemens, ML6, Chevron, Lynxcare, Fortinet, Colt, Duravit ... . Wij halen het nieuws uit de bedrijven en zorgen ervoor dat het bij de juiste journalist terechtkomt. Klanten rekenen op ons voor het schrijven van persberichten, blogs, opiniestukken, klantenverhalen ... 

Meer info via http://www.evokepr.be of http://news.evokepr.be 

Updates van Corneel

Stel een vraag
aan Corneel

Vul het formulier in en krijg snel antwoord op uw vraag.
Bekijk de socials