Furbo-Leaderboard_Updated.gif
Furbo brengt je op de hoogte: Furbo Height and Safety Solutions

Furbo brengt je op de hoogte: Furbo Height and Safety Solutions

Furbo Training and Consulting is een ronkende referentie en in de loop der jaren werd de polyvalente portefeuille steeds verder uitgebouwd met specifieke scholingen en diverse dienstverlening.

Voor de jongste telg in het gevarieerde en gespecialiseerde gamma wordt de lat nog hoger gelegd, ook letterlijk: met Furbo Height and Safety Solutions biedt het bedrijf ‘hoog’waardige opleidingen en professioneel personeel voor diverse werkzaamheden op (grote) hoogte.

Opleiding op hoogte werken: til je bedrijf naar een hoger niveau

De opleidingen om op hoogte te werken zaten al een tijdje in het algemene aanbod. De vraag naar en de nood aan training en bedreven én gedreven personeel groeiden gestaag en Furbo biedt hét antwoord op deze veelgestelde vraag: in een nieuw bedrijf verenigt het scholing en expertise, waardoor je als klant voor het beste van twee werelden kan kiezen.

The sky is the limit: een veelzijdig vak met massa’s mogelijkheden

Furbo biedt trainingen én oplossingen voor de meest uiteenlopende specifieke situaties. In het polyvalente pakket is er uiteraard aandacht voor het ‘klassieke’ hoogtewerk. Vaker dan gedacht schieten kranen en hoogtewerkers echter letterlijk tekort in bepaalde situaties en daarom is er ook doorgedreven aandacht voor arbeidsgericht alpinisme: denk daarbij aan de bestickering of de herstelling van een kraan of aan de restauratie van een monument dat je niet in de steigers kan zetten. Ook inspecties van flatgebouwen en bruggen gebeuren vaak op deze manier. Ook de specialisaties brandwacht en veiligheidswacht zitten in het aanbod.

Furbo als dynamische doe-het-zelver: polyvalente professionals voor uiteenlopende opdrachten

De meeste bedrijven tellen geen veelzijdige vaklui voor dit specifieke segment in hun rangen. Ook uitzendkrachten bieden niet altijd soelaas: een beperkte bedrijfskennis of een ontoereikende vakgebonden affiniteit zorgen voor inefficiëntie of -erger nog- een gebrek aan veiligheid. In die optiek besliste Furbo om niet langer uitsluitend op te leiden en te adviseren, maar ook daadwerkelijk taken uit te voeren.

Furbo Height and Safety Solutions heeft een equipe experts op de payroll staan die worden ingezet voor projectmatige outsourcing. Furbo is dé tevredenheidsgarantie voor een veelzijdig én veeleisend cliënteel: naast professioneel personeel beschikt het bedrijf immers ook over het beste materieel.

Hoog én droog: naast professionele efficiëntie is ook veiligheid een evidentie

Veiligheid en preventie zitten in het DNA van Furbo. Door voor Furbo te kiezen trek je niet alleen de kaart van uitvoerige expertise, maar ‘verzeker’ je je ook van een professionele partner die veiligheid geen seconde uit het oog zal verliezen.

Meer weten over de Furbo-opleidingen? Vul het formulier hieronder in.

Lees ook

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Furbo

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Furbo
  • James Ensorlaan 47
    2630 Aartselaar
  • +32 (0)3 470 28 28

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials