NLP Explorer 17 november 2022

Wil je ervaren wat NLP voor jou kan betekenen op het vlak van persoonlijke ontwikkeling en communicatie? Neem dan deel aan onze dagopleiding NLP Explorer.

https://www.arcturus.be/opleiding/nlp-explorer/  

Programma:

Wat is NLP?


NLP vertrekt vanuit het gegeven dat we als mens geprogrammeerd zijn en als we daar niet bewust mee omgaan, leven we op automatische piloot. Dat betekent dat we telkens opnieuw herhalen wat ons is aangeleerd op het vlak van denken, voelen en gedrag. De vraag is echter welke programmaties ons vooruit helpen en welke niet. Je krijgt inzicht in hoe onze automatische piloot werkt en een eerste aanzet in hoe die te stoppen en zo nodig veranderen.

Perceptie


Wat we geloven is/wordt waar. Dus is het belangrijk even stil te staan bij de kwaliteit van verhalen die we tegen onszelf vertellen. Je leert afstand te nemen van je eigen positie en overtuigingen. Hierdoor ervaar je meer ruimte tussen jezelf en datgene waar je mee worstelt en krijg je meer keuzevrijheid in je emotioneel reageren.

Doelen stellen en behalen

Eén ding is weten wat je niet (meer) wilt. Een ander is weten wat je dan wél wilt. Je leert hoe je op een effectieve manier kan doelen stellen in je leven en hoe je die kunt behalen. Hoe je met andere woorden succesvol wordt in het steeds meer worden wie jij wil, in het steeds meer leiden van je eigen leven.

Andere opleidingen

Datum

Donderdag 17 November 2022
10:00 - 17:00

Prijs

195

Organisator

Arcturus training en coaching

Sprekers

Sonja Van Bouchaute

Locatie

Lierse Steenweg 105 105
2560 Kessel
België
Bekijk de socials