A sexy house

Bedrijfsbeheer

Het is een vanzelfsprekendheid dat huiseigenaars het maximum uit de verkoop van hun woning willen halen. Hoe kan ú als vastgoedmakelaar  uw klanten helpen de hoogst mogelijke prijs in een zo kort mogelijke tijd te verwerven?  Wel, gebruik dezelfde strategie die marketingprofessionals sinds jaar en dag toepassen: maak het product sexy!  Hoe in hemelsnaam maakt u een huis sexy? Dit is geen onbelangrijke vraag. Het antwoord: met vastgoedstyling. 

Een markt-gedreven vastgoedmakelaar zal zich volledig laten leiden door de marktsituatie; een strategisch-gedreven vastgoedmakelaar zal het verkoopproces zelf sturen. 

Hoe u het ook draait of keert: de staat van de woning zal onmiddellijk een onomkeerbare eerste indruk op de potentiële koper maken.  Het is dus essentieel dat u als vastgoedmakelaar nog vóór u een woning te koop zet, de woning aan een grondige analyse laat onderwerpen/onderwerpt.  Hoe erg is de woning eraan toe?  De algemene indruk van de woning kan verouderd en zeer onaantrekkelijk zijn. Nochtans zou elke woning een potentiële bezoeker een warme, vriendelijke ervaring moeten opleveren, in het bijzonder bij het eerste bezoek.  Kopers moeten een emotionele band kunnen creëren met de woning vooraleer ze de beslissing kunnen nemen om een woning te kopen. Kopers willen een woning die boven het maaigras uitsteekt. Die net dat tikkeltje meer heeft dan het concurrerend aanbod. 

Het inschakelen van een professioneel vastgoedstylingbureau  – zoals CONCINNITY – kan een hulp zijn bij het inzetten van een allesomvattende marketingstrategie.  Bovendien  is het geen overbodige luxe om met nieuwe middelen uit te pakken. 

Kopers willen elk hoekje van de woning gezien hebben voor ze kopen. Ze willen zich veilig voelen bij de aankoop van hun woning.  Eén van de manieren om dit te doen, is de angst voor additionele kosten zoveel mogelijk weg te nemen.  Bereid een succesvolle koop voor door op voorhand aandacht te besteden aan de details in en rond de woning. Goed voorbereide makelaars zorgen ervoor dat het liefde op het eerste zicht voor kopers wordt. 

Op zich kan vastgoedstyling banaal lijken, maar uitgevoerd op een professionele manier – dus als doordacht marketinginstrument – mag het uw ticket naar een snelle verkoop en een optimaal rendement zijn.

Zorg ervoor dat kopers het al halen tot aan de voordeur.  Moedig hen aan door de koop voor te bereiden.

Haal de barrières weg door de woning sexy te maken en voor de kopers de kans te creëren een band met de woning te verkrijgen. 

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Wilt u meer weten?