leaderboard bovenkant Ilse Jaques.jpg

Ben jij een projectmanager met een hart?

Heb jij zin voor ondernemen en ben je gepassioneerd door maatschappelijk verantwoorde projecten? Bij TWS Projects kan je beide interesses combineren in een job als projectmanager met een grote mate van autonomie. We willen ons graag versterken in de regio’s, Limburg, Antwerpen, Oost- en West-Vlaanderen.

Overal in Vlaanderen gaan sociale organisaties, zorginstellingen, dieren- en natuurorganisaties, scholen voor kinderen (al dan niet met beperkingen), revalidatiecentra, steden en gemeenten op zoek naar partners die hen kunnen helpen bij het realiseren van sociale projecten. Aan de andere kant willen tal van ondernemers zich engageren om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. TWS Projects situeert zich op het raakvlak van beide belangen. Als gedreven projectmanager kan jij het opzet een stevige boost geven.

Geen hard selling maar heart selling

De TWS Community telt ondertussen al ruim 300 kmo’s en bedrijven in heel Vlaanderen. Deze ‘ondernemers met een hart’ plaatsen de kracht van hun ondernemerschap achter hun maatschappelijk engagement. Met hun hulp zijn ondertussen 10 projecten afgerond, terwijl er nog 7 in de steigers staan. TWS Projects wil hen in ruil een goede Social Return on Investment (SRoI) garanderen. Ze treden toe tot een krachtig netwerk, waarbij alle betrokken partijen elkaar positief beïnvloeden. Naast de wetenschap dat ze een gewaardeerde maatschappelijke bijdrage leveren, plukken ze eveneens een directe return. De publiciteit op het platform vertaalt zich namelijk in zichtbaarheid, naambekendheid en herkenbaarheid. Meteen een overtuigend argument voor de projectmanager om nieuwe ondernemers te overtuigen.

Kansen voor een projectmanager met talent…

Voor founder-manager Geert Devloo vormt prospectie de essentie van de job: “Je bezoekt ondernemers, maakt hen warm om een bijdrage te leveren aan een waardevol sociaal project, en reikt hen de tools aan om meer business te genereren.” Het spreekt vanzelf dat je naast de aangereikte leads mee op zoek gaat naar potentiële leads en afspraken vastlegt. Daarbij zet je je talent om te onderhandelen op het niveau van een zelfstandige ondernemer tot een CEO in de verf. We gaan er met andere woorden van uit dat je al enkele jaren in een salesfunctie op de teller hebt staan, je vlot uitdrukt in het Nederlands en verzorgd voor de dag komt. Dat je bovendien gemotiveerd bent is een evidentie, net als je maatschappelijke betrokkenheid.

… maar ook gepaste waardering

TWS Projects is een organisatie van en voor ondernemers. “Als projectmanager kan je bij ons rekenen op zowel interne als externe opleiding en volop kansen om je te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak. Behalve je medewerking aan de verwezenlijking van een goed doel, geef je andere ondernemers ruggensteun in hun groeiproces. Wij waarderen jouw inzet met een mooie bezoldiging op basis van een progressief commissiesysteem. Je bepaalt jouw agenda helemaal zelfstandig. Je werkt voltijds of deeltijds voor ons en krijgt loon naar werken,” besluit Geert Devloo.

Ben jij de zelfstandige of freelance projectmanager die de TWS Community verder laat groeien? Neem dan vandaag nog contact op met Geert Devloo. Of vul het formulier hieronder in.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en TWS Projects

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • TWS Projects

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials