Een geïntegreerde werkomgeving: jouw volgende stap richting digitalisering?

Bedrijfsbeheer

Dat digitaliseren elk bedrijf ten goede komt, is voor veel ondernemers intussen al duidelijk. De vraag is: wat wordt jouw volgende stap in het digitaliseringsproces?

Wat dacht je van een werkomgeving waarbij alle applicaties geïntegreerd zijn? Er zijn heel wat voordelen, die resulteren in meer productiviteit en betere samenwerkingen.
In deze werkomgeving worden applicaties in de cloud met elkaar verbonden. Zo worden verschillende functionaliteiten samengebracht, wat de ideale basis vormt om je werkproces te optimaliseren. Je blijft met je favoriete tools werken - van Gmail tot Dropbox - maar waar deze software vroeger volledig los stond van elkaar, worden de verschillende apps nu aan elkaar gekoppeld. Dat zorgt natuurlijk voor een vlotte workflow.
Een geïntegreerde werkomgeving biedt ook meer mogelijkheden tot automatisering. Weerkerende en vaak saaie klusjes worden overgenomen door technologische oplossingen, terwijl jij en je medewerkers meer tijd overhouden om te focussen op wat er echt toe doet.
Bovendien zijn tools en informatie binnen handbereik, wat de communicatie een pak makkelijker maakt. Collega's hoeven geen tijd meer te verspillen aan het zoeken van gegevens of het invoeren van data. Er is meer transparantie en ook meer tevredenheid: medewerkers kunnen zich beter concentreren op hun kerntaken, met een minimum aan frustraties.
Als je dus het welzijn van je werknemers wil verbeteren en intussen ook je efficiëntie wil verhogen, is een geïntegreerde werkomgeving een logische keuze. Bovendien is deze stap in digitalisering een must als je aan een onderneming wil bouwen die klaar is voor de toekomst.
Met Teamleader willen we een platform aanbieden dat kmo's kan helpen om deze stap te nemen. Onze Marketplace biedt de ideale basis voor een geïntegreerde werkplek: door zowel integraties met populaire apps en nichegerichte toepassingen, vind je hier interessante connecties voor elke onderneming.
Meer info: marketplace.teamleader.eu.

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Wilt u meer weten?