Eerstesteenlegging Punt Aan De Laan

Bedrijfsbeheer

De belangstelling voor de eerstesteenlegging van het appartementenblok “Punt Aan De Laan” was bijzonder groot  De initiatiefnemers konden alvast de officiële plechtigheid openen door mede te delen dat 45 procent van de 195 appartementen ondertussen al een koper gevonden hadden.

Vlaams minister Philippe Muyters toonde zich zeer tevreden dat hij de start voor dit project mocht geven, niet alleen omwille van het mooie en duurzame woonproject, maar ook omwille van de werkgelegenheid die dit project de volgende vijf jaren te bieden heeft.

Punt Aan De Laan ligt op de hoek van de Rodenveldlaan, de Lode Vissenaekenstraat en de Fruithoflaan, op grondgebied van Mortsel, op de grens met Berchem. Een ideale ligging met heerlijk uitzicht (vanop de 12de verdieping) over de omgeving in en overwegend groene omgeving en toch overal dichtbij.

Hier wordt een ruim aanbod van 195 appartementen gerealiseerd op ene perceel van 16.240 m2, een voormalige parkeerplaats van Agfa Gevaert. Het project bestaat uit twee stijlvolle gebouwen, ingeplant in een hoogwaardige groene omgeving. De appartementen zijn ruim, comfortabel en ontworpen vanuit een milieuvriendelijk bewustzijn door architect Rob Geys en zijn medewerkers. Bouwheer is bouwbedrijf Hooyberghs. De specialisten Promocon, Woonplanners en Coprimmo zijn de professionele instanties die verantwoordelijk zijn voor de verkoop van de appartementen.

Info: http://www.puntaandelaan.be%20

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven