Het druk hebben én tijd besparen? Het kan!

Bedrijfsbeheer

Waarom lijkt iedereen het graag druk te hebben? Als je mensen vraagt hoe het gaat, antwoorden ze vaak: “Goed. Druk.” Betekent een minder drukke agenda dan dat het slecht gaat?

Drukke tijden wijzen er vaak op dat het goed gaat met je bedrijf… maar als het té druk wordt, moet je dringend professionaliseren. Als je belangrijke momenten mist omdat je uren bezig bent met het verwerken of verzenden van gegevens, is het hoog tijd om de zaken anders aan te pakken.

Herkenbaar? Zelf contact met klanten hebben, offertes en correcte facturen verzenden: je persoonlijk bezig houden met al deze kleine maar cruciale facetten kan juist een negatief effect hebben op je zaak: je verliest de koers van je bedrijf al snel uit het oog.

Multitasken zorgt ervoor dat taken meer tijd in beslag nemen en verhoogt de kans op fouten. Druk bezig zijn wordt verward met succes en hard werken, maar om kwaliteit neer te zetten kan je het toch beter langzaamaan doen.

Tijd om terug te gaan focussen op wat echt belangrijk is: het uitbouwen van je zaak. Met Teamleader willen we helpen om mensen terug te brengen naar de essentie van hun bedrijf.

Met onze CRM-tool kan je klantgegevens terugvinden in een gecentraliseerd systeem, in plaats van ze manueel te beheren. Projectplanning neemt dan weer een groot deel van je opvolging uit handen. Ten slotte kunnen geautomatiseerde facturatie en templates voor al je communicatie, een zware administratieve last drukken. Dat, terwijl je ten alle tijde zicht hebt op wat er allemaal gaande is in je bedrijf.

Daardoor kan je als ondernemer misschien elke dag een uurtje vroeger naar huis. En als mensen je vragen hoe het gaat, kan je luidop antwoorden: “Goed. Rustig.”

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Wilt u meer weten?