leaderboard bovenkant Ilse Jaques.jpg

InvesTree: vermogenseducatie en -optimalisatie voor high performers

Onze financiële en economische systemen daveren op hun grondvesten. De Inflatie is ongekend hoog en de rendementen van klassieke beleggingsproducten zijn vaak onvoldoende en onbetrouwbaar. Als ondernemer wil je ook in deze uitdagende tijden je kapitaal, waar je keihard voor werkt, verzekeren én maximaleren. Met InvesTree ontwikkelde high performance coach Ilse Jacques een uniek traject voor ondernemers die op zoek zijn naar alternatieve beleggingsopportuniteiten.

InvesTree: now is the time

“We ontwikkelden InvesTree als antwoord op de vele vragen rond vermogensopbouw die we van onze cliënten kregen”, vertelt Ilse Jacques. “Het spreekt voor zich dat zij vandaag met onzekerheden geconfronteerd worden. Klassieke beleggingsproducten zijn niet langer interessant voor ambitieuze mensen die het maximale uit hun vermogen willen halen.

Bovendien is de kennis van private bankers over alternatieve, winnende beleggingsproducten zoals cryptocurrencies, grondstoffen en systemen zoals decentralized finance vrijwel onbestaande. In die leemte bieden we met Investree een innovatief aanbod.”

Future proof expertise en skills

Met InvesTree wil Ilse Jacques in de eerste plaats antwoorden bieden op de vele vragen waar ondernemers vandaag tegenaanlopen. Maar ze wil hen ook helpen om op een doordachte en strategische manier hun vermogen te optimaliseren.

“Vragen beantwoorden is één ding. Maar het doel van InvesTree is vooral om ondernemers veilige toegang te geven tot alternatieve beleggingsopportuniteiten, met de juiste kennis en tools. Deze kunnen ze op een strategische manier inzetten voor een optimalisatie van hun beleggingsportefeuille en maximalisatie van hun vermogen. De innovators en experten die we daarvoor aanspraken, stonden meteen klaar om mee te werken. ”

Een grensverleggend programma

Dat doet Ilse Jacques met een uitzonderlijke combinatie van diepgaande opleidingen, high-level networking en coaching.

“Met InvesTree bundelen we veel essentiële zaken voor investeerders die voordien alleen gefragmenteerd toegankelijk waren. Zo bieden we strategische ondersteuning in de financiële en economische omwenteling van vandaag. We analyseren de portefeuilles van onze cliënten en begeleiden hen bij het optimaliseren ervan. Daarvoor helpen we hen de juiste balans te vinden van fondsen, grondstoffen, real estate, managementstructuren en dergelijke. Ook opleidingen over blockchain, cryptocurrencies, NFT’s , decentralized finance, digitale currencies en dergelijke maken deel uit van het programma dat we voortdurend actualiseren.”

InvesTree in Vlaanderen en Dubai

“Een periode met veel uitdagingen biedt ook veel opportuniteiten. InvesTree is onze manier om ervoor te zorgen dat onze cliënten die begrijpen en met beide handen kunnen grijpen”, vertelt Ilse Jacques.

De kern van InvesTree zijn de meerdaagse opleidingen in Vlaanderen én Dubai. In Dubai vindt die plaats van 19 tot en met 24 oktober 2022. De Belgische editie gaat door van 25 tot en met 27 november 2022.

“Fortune favours the bold: voor ondernemers, venture builders en investeerders, die écht willen groeien, zullen deze opleidingen een heuse quantum leap teweegbrengen. Wij planten de boom, zij krijgen de expertise en skills om die boom te verzorgen en nadien de vruchten ervan te oogsten”, sluit Ilse af.

Ben je geïnteresseerd in het aanbod en de manier van werken van InvesTree? Heb je vragen bij dit educatiemodel? Informeer je op deze pagina of neem contact op via onderstaand formulier.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Ilse Jaques

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Ilse Jaques

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials