Isabelle Bouckaert nieuwe frontvrouw van JCI

Isabelle Bouckaert nieuwe frontvrouw van JCI

Bedrijfsbeheer

JCI Vlaanderen (Junior Chamber International) heeft een nieuwe voorzitter: de Waregemse Isabelle Bouckaert. Samen met haar team neemt ze vanaf 1 augustus 2019 de leiding over meer dan 30 Vlaamse afdelingen, samen goed voor 720 ‘high potentials’.

Wat is JCI?

Al sinds 1915 verenigen high potentials, leiders en ondernemers tussen de 18 en 40 jaar zich bij JCI om zichzelf en de wereld om hen heen te verbeteren. In Vlaanderen is JCI actief in 40 lokale afdelingen verspreid over de vijf provincies en Brussel.

Ervaring staat boven winst

“Op basis van projecten, opleidingen, congressen en de nodige dosis fun zie je onze leden (high potentials) kansen grijpen en groeien als persoon. Deze ervaring nemen ze mee in hun privé en professionele sfeer. En tegen de muur lopen is toegestaan, ervaring boven winst. Daar staat JCI voor," geeft Isabelle Bouckaert fier mee.

Meewerken aan businessprojecten

JCI werkt mee aan businessprojecten, vormingen, gemeenschapsprojecten en internationale congressen. Gekende  projecten van JCI bij het grote publiek: World Clean-up Day, Vlaamse Jonge Ondernemer van het Jaar en Tuttenboom. Grote  namen zoals Kofi Annan en John F. Kennedy zijn ooit lid geweest van JCI. In eigen land was Steven Vandeput (ex-minister van Defensie) een actief Jaycee.

Tijdens het komende werkingsjaar zal Bouckaert de focus leggen op de connectie tussen JCI Vlaanderen en de lokale afdelingen. Met als thema ‘Fire’  zal het vuur aangewakkerd worden om deel te nemen aan de events, trainingen en congressen die JCI organiseert. De leden kunnen de kennis en ervaring van de bestuursleden inschakelen bij vragen. “Wij worden als het ware een collega-lid in projecten waar ze ons nodig hebben. JCI is niet ‘from the top down’, maar actief op alle niveaus," aldus Isabelle Bouckaert.

Ben je tussen 18 en 40 jaar en wil je lid worden van JCI? Ga naar www.jci.vlaanderen en neem contact op met één van de lokale afdelingen.

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven