Fietsen Mintjens voor de Warmste Week

Omdat fietsen niet voor iedereen evident is

MVO

Bewegen is de basis van een kwaliteitsvol leven. Voor Fietsen Mintjens én voor To Walk Again is dit motto zelfs de belangrijkste bestaansreden. De fietsenzaak steunt To Walk Again en start de Warmste Week-campagne.

Van 9 maart tot 16 maart 2019 zet Fietsen Mintjens de deuren van zijn 5 fietsenwinkels wijd open. Bezoekers kunnen er kennismaken met een uitgebreid gamma fietsen – al dan niet elektrisch – en deskundig mobiliteitsadvies. Maar dat is niet alles. Het is ook het startschot voor de Warmste Week-campagne ten voordele van To Walk Again. Omdat het niet voor iedereen even evident is om te fietsen.

Geld inzamelen om weer te kunnen bewegen

To Walk Again is het initiatief van Marc Herremans, triatleet en winnaar van de Iron Man 2006. Na een ongeval kwam hij in een rolstoel terecht, maar deed er vervolgens alles aan om zo actief mogelijk in beweging te blijven. Niet lang daarna richtte hij To Walk Again vzw op voor lotgenoten. Via allerhande sportactiviteiten inspireert hij mensen met een fysieke beperking om zo zelfstandig mogelijk in het leven te staan. Zijn staprobot illustreert de voortdurende zoektocht naar nieuwe technologische ontwikkelingen die hersenen, zenuwbanen en spieren stimuleren tot bewegen. Fietsen Mintjens engageert zich om geld in te zamelen voor verder onderzoek. Omdat bewegen belangrijk is.

5 vestigingen steunen de actie

In elke Mintjens-vestiging staat een opvallende banner met een grote spaarpot. Wie gratis een fiets probeert, of een gratis vervangfiets ontvangt terwijl de eigen fiets wordt nagekeken, kan een kleine bijdrage schenken. Fietsen Mintjens geeft zo alvast een warme lente-aftrap voor de Warmste Week.

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant