Pijnpatiënte startte met verkoop infraroodcabines: “Omdat ik voel dat het werkt!”

Bedrijfsbeheer

Het echtpaar Dirk Coucke en Corinne Debbaut is verdeler van Health Mate® infraroodcabines en heeft daarvoor DC-Infrarood showrooms in Oostkamp en in Diksmuide. Zelf heeft Corinne zware fybromyalgie. Ze heeft ook artrose en is Addison patiënte. “Het is door mijn ziekte gekomen dat we de infraroodcabines van Health Mate® zijn beginnen distribueren. Die hebben een therapeutische werking”, vertelt ze.

Omdat Corinne zoveel pijn had, kocht Dirk voor haar een Health Mate® infraroodcabine. “Ik gebruik de cabine ondertussen bijna 10 jaar. Ik heb geen pijnstillers meer nodig. Genezen doe ik niet door de cabine, maar mijn levenscomfort is heel veel aangenamer.”

Health Mate® infraroodcabine stimuleert bloedsomloop

Corinne stelt dat Health Mate® de enige infraroodsauna-cabine is die de volledige bloedsomloop direct stimuleert en dat zowat alle ziektebeelden baat hebben met IR-C lange-golf infraroodstralen.

“De sessies in de cabine zijn ook goed voor mijn cardio. Doordat ik niet kan sporten, was mijn cardio lui geworden. IR-C lange-golf infraroodstralen zijn ook goed voor mensen met hart- en bloedvatproblemen.”


Health Mate® infraroodsessie heilzaam bij tal van ongemakken

Corinne vertelt verder dat een Health Mate® infraroodsessie spier- en gewrichtspijnen verlicht, goed is bij reuma, artrose en fibromyalgie, je immuniteit verbetert, je bloeddoorstroming en conditie verbetert, je huid frisser en jonger maakt, cellulitis vermindert en ideaal is om detoxen. Je verbrandt calorieën zonder moeite.

Werking IR-C lange-golf

De stralingselementen Tecoloy van Health Mate® zetten moleculen in ons lichaam in beweging waardoor er warmte wordt opgewekt van binnenuit. Deze zorgt dat gespannen spieren zich ontspannen en meer flexibel worden.

Omdat je bloedsomloop gestimuleerd wordt, krijgen je spieren ook meer doorbloeding.

Tegelijk maakt ons lichaam onder invloed van infraroodstraling endorfine aan. Endorfine werkt als pijnstiller en zorgt ervoor dat we ons gelukkig voelen.

Dat verklaart waarom mensen met spierpijn die 2 à 3 keer per week de Health Mate® cabine gebruiken en opmerkelijk minder last hebben en minder vaak beroep doen op een kinesist.

Corinne benadrukt nog eens dat je niet mag verwachten dat je een nieuw lichaam krijgt door in de infraroodbehandelingen, maar ze helpen bijzonder goed om de pijn te verzachten.

Health Mate® therapeutische infraroodcabines

Niet elke infraroodcabine creëert een therapeutische werking: “Veel merken op de markt geven alleen maar aangenaam warmte. Health Mate® is als enige uitgerust met de gepatenteerde NASA Tecoloy® stralingselementen en hebben een bereik van 6430 nanometer. De IR-C lange-golf en de precieze golfbewegingen zorgen ervoor dat de straling het lichaam van diep vanbinnen naar buiten opwarmt.”

Elke klant ontvangt bij aankoop een certificaat van levenslange fabrieksgarantie op de volledige elektronica (dit sinds 1979, dus reeds 42 jaar).

Exclusief bij DC-Infrarood: Om de werking van de Health Mate® Infraroodsauna-cabine te ontdekken en te ervaren, zijn er beurtenkaarten van 5 of 10 beurten verkrijgbaar

Meer info over de (therapeutische) werking van de Health Mate® infraroodcabines van DC-Infrarood? Neem contact met Corinne of Dirk.

Bekijk ook het sociale project dat DC-Infrarood in samenwerking met TWS Projects steunt in De Pinte.

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials