Bedrijven draaiende houden tijdens corona-uitbraak

Samen tegen corona!

Strategie

Beste klant van KMOinsider, leverancier en relatie. Beste kmo en ondernemer,
het zijn hectische tijden voor iedereen. Bijna alle economische sectoren hebben te maken met de impact van corona: bedrijven die moeten sluiten door de strenge preventiemaatregelen, leveranciers die hun productie verminderen of stilleggen, klanten die bestellingen annuleren. KMOinsider steunt onze kmo’s en steekt een hart onder de riem in de strijd tegen het oprukkende virus.

Blijf stappen zetten

Dat deze crisis serieuze gevolgen zal hebben voor kleine en grote bedrijven en zelfstandigen lijdt geen twijfel. Toch roepen we op om, ondanks alles, stappen te blijven zetten die nodig zijn om bij te blijven. Nu stilvallen is uit den boze: blijf daarom commercieel actief naar klanten en prospecten, blijf communicatief, creatief, ondernemend en enthousiasmerend. Zet eventueel een stapje terug en maak van de gelegenheid gebruik om verder te kijken dan de behaalde cijfers en werk aan administratie, interne structuren, processen en groeiscenario’s.

Kmo’s draaiende houden

Het team van KMOinsider blijft in dienst van onze klanten en alle ondernemers. Het is de komende weken onze missie om onze kmo’s mee draaiende te houden. Hoe we dit doen? Door creatief mee na te denken hoe we je communicatief door deze crisis kunnen loodsen.

Met het informatie- en community platform van KMOinsider hebben kmo’s een uitstekende digitale informatietool. Onze klanten kennen inmiddels de weg naar dit platform. Elke organisatie kan KMOinsider gebruiken om er berichten (positieve én negatieve), bedrijfsverhalen en ervaringen te delen binnen de community van Vlaamse kmo’s.

Blijf vooral geloven in de toekomst want er is een grote kans dat na de regen de zon weer schijnt. Wie na de crisis klaar staat, neemt een serieuze voorsprong. Dus beste klant en kmo, KMOinsider en KMOdynamoo willen graag helpen bij jullie communicatietrajecten, zodat je na de crisis weer in de startblokken kan staan om je business een boost te geven!

Vragen over corona-steunmaatregelen?

Veel kmo’s, start-ups en zelfstandigen happen naar adem en gaan moeilijke tijden tegemoet. Om de financiële moeilijkheden te overbruggen, zijn er steunmaatregelen ingevoerd om ondernemingen tijdelijk meer ademruimte te geven. Enkele interessante links:

Lees ook

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

  • Wise Holding - Otherways

  • Horecaforces