Teamleader: Wat is de volgende stap voor Belgische ondernemers?

Bedrijfsbeheer

Uit dit nieuwe onderzoek blijkt dat liefst meer dan een kwart van de ondernemingen te weinig tijd overhoudt om groeiambities waar te maken. Daarnaast wordt een gebrek aan ondersteuning en financiële middelen opgeworpen als belangrijke factoren die groei belemmeren.

Die groei betekent voor veel ondernemers: extra personeel aanwerven en nieuwe producten of diensten lanceren. Ook digitalisering staat nog steeds hoog op de agenda. Digitalisering is dan ook van strategisch belang voor elke onderneming. Het helpt meer kostbare tijd te creëren: door verschillende - vaak saaie, repetitieve - taken te automatiseren, bespaar je tijd. Die kan je vervolgens inzetten om even afstand te nemen en je prioriteiten opnieuw te visualiseren.

Vooral kleine en jonge ondernemingen geven aan dat hun volgende stap vaak nog onduidelijk is. Maar ook daarnaast zijn er heel wat organisaties die geen helder beeld hebben van de toekomstplannen. Om hen te helpen creëerden we een online platform waar ondernemers hun toekomst kunnen uitstippelen.

Aan de hand van zes vragen ontdek je waar je focus zou moeten liggen en brengen we je plannen onder in een tijdscapsule. Vervolgens kan je gelijkgestemde ondernemers contacteren, om ideeën uit te wisselen en inspiratie op te doen. De tijdscapsule bewaren we, zodat we je op tijd aan je voornemens kunnen herinneren.

Wil jij ook je volgende stap nemen en een tijdscapsule maken? Surf dan naar worksmarter.teamleader.eu

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Wilt u meer weten?

Bekijk de socials