Vastgoedstyling in een notendop

Bedrijfsbeheer

Toen ik in 2009 voor het eerst het woord 'vastgoedstyling' in de mond nam naar een klant toe, waarvan de woning reeds meer dan 7 maanden te koop stond, leek niets erop dat ik vandaag deze column zou schrijven of dat CONCINNITY het als onderneming zo goed zou doen. De bescheiden start in 2009 – wat me overigens door dit blad een benoeming tot één van de laureaten 'Idee van 2011' opleverde – werkte als een propellor om me te wortelen als vastgoedstylist.

Ondertussen heb ik via mijn opleidingsinstituut condium home staging training institute al behoorlijk wat cursisten opleid als vastgoedstylisten en ettelijke uren gelobbyed voor de beroepsfederatie van vastgoedstylisten, FEPHS Vlaanderen vzw. Het werd tijd om hier wat tips te geven. Opgelet wel: een vastgoedstylingproject dat moet renderen, vraagt meer dan tips alleen.

Mijn passie en geloof in vastgoedstyling werken vaak aanstekelijk. Mijn vastgoedstylingprojecten worden soms zo goed onthaald, dat de eigenaars vragen om met dezelfde technieken hun nieuwe woning om te toveren tot een gezellige en rustige leefomgeving. En geloof me, een woning die werd gestyled voor de verkoop, geeft zo veel minder stress.

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Wilt u meer weten?