leaderboard bovenkant Ilse Jaques.jpg

Een krachtige online tool om al je reizen te boeken

Als consument en als ondernemer doen we meer en meer via het internet. Dankzij verschillende websites is het makkelijker dan ooit om een vlieg- of treinticket te reserveren of een kamer in een hotel, waar dan ook ter wereld, te boeken. Betekent dit dat een reisbureau verleden tijd is? Verre van: een reisbureau biedt een reiziger tal van voordelen en ontzorgt je op heel wat vlakken. Met LUCY stelt Omnia Travel haar expertise en persoonlijke service nu ook ter beschikking via het internet: het comfort van online boeken gekoppeld aan de vertrouwde offline dienstverlening.

Flexibel en gebruiksvriendelijk

LUCY is bijzonder flexibel. “Zelfs als je liever niet online tickets boekt, kun je via de tool al informatie over vluchten en hotels en de kostprijs terugvinden,” legt Jan Van Steen, general manager van Omnia Travel, uit. “Je ziet de informatie meteen. Dat bespaart je enkele mails of een telefoontje naar het reisbureau.” Wie dat wil, kan uiteraard ook ineens zijn of haar tickets boeken. “Een ticketje naar bijvoorbeeld Barcelona boek je zelf makkelijk online, terwijl je voor een complexe reis met tussenstops een beroep kunt blijven doen op een reisspecialist.” Je kunt via het platform trouwens te allen tijde de hulp van een reisagent inroepen. De interface voor de gebruiker en de reisagent zijn zeer gelijkaardig, wat het voor een medewerker makkelijker maakt om jou als klant verder te helpen.

Volledige service

Waar de meeste boekingssites boeken heel makkelijk maken, is het achteraf wel bijzonder moeilijk om je reisplannen te wijzigen of een antwoord te krijgen op een specifieke vraag. Met LUCY blijf je rekenen op de complete dienstverlening van de reisspecialisten van Omnia Travel en het voordeel van de one-stop shop. Je hebt dus al de meerwaarde van samenwerken met een reisbureau, maar aan je eigen computer. Bovendien kun je met het platform meer doen dan alleen vluchten boeken. Ook je hotelkamer reserveren, behoort tot de mogelijkheden. Ook hier komen alle kosten netjes op één factuur, wat handig is voor je administratie. Je hoeft dus niet langer mails en rekeningen van verschillende websites te verzamelen.

Voordeligste prijzen

LUCY biedt je trouwens voordeligere tarieven dan andere boekingsplatformen. “Sinds enkele maanden laden luchtvaartmaatschappijen hun laagste tarieven niet meer op in de reservatiesystemen die in België gebruikt worden. Online booking tools zijn gekoppeld aan die reservatiesystemen, dus die hebben niet langer de laagste tarieven. We testen nu een nieuw systeem uit waarmee we de laagste tarieven toch kunnen aanbieden aan onze gebruikers. Dat is een primeur in België.”

Zonder zorgen op zakenreis? Schakel Omnia Travel in om in alle rust te vertrekken, of boek je reis zelf via LUCY!

Lees ook :

Waarom een reisbureau inschakelen voor zakenreizen?
Zonder zorgen op groepsreis of incentive met je bedrijf

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Omnia Travel

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Omnia Travel

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials