Internationaal treinreizen

Internationale treinreizen boeken wordt kinderspel

Sponsored

Reizen jij of je medewerkers vaker naar het buitenland? Dan is de trein een fijne metgezel: je reist in alle comfort, je kan rustig doorwerken en je arriveert in het hartje van een Europese stad. Bovendien is de trein een bijzonder en milieuvriendelijk vervoersmiddel.

Dankzij NMBS Internationaal kan je je internationale treinreizen eenvoudig boeken, beheren en centraliseren op één one-stop-shopping boekingsplatform.

Via het eigen NMBS Corporate Portaal kunnen travel managers, directie-assistenten of medewerkers van een bedrijf zelf treintickets boeken naar alle grote steden in (West)-Europa.

Eén centraal boekingsplatform

Het concept is eenvoudig. Binnen de aankoopmodule van NMBS Internationaal kunnen zakenreizigers reserveringen voor verschillende treinen combineren. Een treinreis met Thalys naar Parijs, waarbij vervolgens een aansluitende reis wordt geboekt naar het zuiden van Frankrijk, kan perfect gecombineerd worden in één enkele reservatie.

Zowel Thalys, Eurostar, TGV, ICE als klassieke tickets

Voor een gecentraliseerde oplossing voor internationale treinreizen, is NMBS Internationaal de juiste keuze. NMBS Internationaal levert als enige aanbieder in België tickets voor zowel Thalys, Eurostar, TGV, ICE als klassieke tickets in Homeprint of Mobile formaat. Heel eenvoudig voor de boeker, maar tevens heel handig voor de reiziger. Lees er meer over in deze brochure.

Je bestelt je tickets in een performante boekingsapplicatie (98% adoption rate). De eventuele naverkoop kan zelf afgehandeld worden, volgens de naverkoopcondities van de vervoerder.

Waarom kiezen voor NMBS Internationaal?

 • Ruim aanbod van internationale treinen in één en dezelfde boekingsapplicatie (Thalys, Eurostar, TGV, ICE en de klassieke internationale dag- en nachttreinen).
 • Bij een bepaald reisvolume kom je in aanmerking voor de corporate tarieven op Thalys, Eurostar en ICE. Deze genegotieerde tarieven geven recht op korting op de aangeboden referentietarieven.
 • Internationaal tickets aankopen met de optie ‘Elk Belgisch Station’. Zo kunnen medewerkers vanuit het dichtstbijzijnde NMBS-station in België afreizen naar het internationaal vertrekstation, zonder in de file te moeten staan rond de Belgische grootsteden.
 • Vrijblijvend maandelijkse statistieken van het reisgedrag én synchronisatie van de verplaatsingen met travel tracking (in partnership met International SOS). Je kan dan je medewerkers op ieder moment traceren.
 • Lidmaatschap Greenpoints Programma van NMBS Internationaal. Hoe meer je reist, hoe meer kans op gratis treintickets.

Maandfactuur met een detail van je reisgedrag

Heb je genoeg van aparte kostennota’s voor elke medewerker? NMBS Internationaal geeft een overzicht per maand van alle treinverplaatsingen, inclusief maandelijkse facturatie. Dat is alleen maar efficiënt.

Doe de test: bereken CO2-uitstoot van trein, auto en vliegtuig

De trein is een zeer duurzaam vervoermiddel voor internationale verplaatsingen. De CO2-impact van een treinreis met de hogesnelheidstrein ligt tien keer lager dan de equivalente reis per vliegtuig. Kiezen voor de trein is kiezen voor een groene en duurzame mobiliteit. Bereken zelf de CO2-uitstoot tussen 2 steden en vergelijk de auto met de trein en het vliegtuig.

 

Wil je meer weten? Vul onderstaand formulier in.

Meer weten?

Logo NMBS Internationaal

Contactinformatie

 • NMBS Internationaal
  Hallepoortlaan 40 10-14 B-MS.117
  1060 Brussel
 • +32 (0)2 528 27 06

Ook interessant

Interessante bedrijven