leaderboard bovenkant Ilse Jaques.jpg
Met NMBS Internationaal reis je vlot én groen naar Parijs

Joindre l'utile à l'agréable? Dat lukt perfect in Parijs, dé Belgische zakenreisbestemming bij uitstek

Au soleil, sous la pluie, à midi ou à minuit, il y a tout ce que vous voulez aux Champs-Elysées… Heb je een meeting in de zakenwijk La Défense? Combineer dit dan moeiteloos met een bezoekje aan de Avenue des Champs-Elysées en de andere bijzondere bezienswaardigheden die de lichtstad Parijs te bieden heeft.

Ook de weg ernaartoe telt: comfortabel reizen met de Thalys

Met de hogesnelheidstrein Thalys ben je op minder dan 1,5 uur in alle comfort en zonder stress in hartje Parijs, de nummer 1 zakenreisbestemming van de Belgen. Wil je de beste Thalys-ervaring? Dan kan je kiezen voor Thalys Premium en genieten van onder andere een ontvangst op het perron, een aan je zitplaats geserveerde maaltijd en snellere Wifi+ en meer data aan boord.

Denk ook aan het ‘Connection’-ticket! Daarmee reis je met de treinen van NMBS vanuit een Belgisch station naar keuze naar de internationale stations Brussel-Zuid, Antwerpen-Centraal of Luik-Guillemins (of omgekeerd). Het 'Connection'-ticket is verkrijgbaar in combinatie met je Thalys ticket (€7,60 per traject in 2e klas en €11,60 per traject in 1e klas).

Duurzaam op zakenreis met de trein

Reizen met NMBS Internationaal is kiezen voor ‘groen’ vervoer. En dit heeft heel wat voordelen. Het is in de eerste plaats een duurzame manier van reizen, een ‘groener’ alternatief voor de auto of het vliegtuig. Én je kan Greenpoints-punten sparen. C’est quoi ça? Greenpoints is het getrouwheidsprogramma van NMBS Internationaal voor ondernemingen die voorrang geven aan ‘groen’ vervoer, namelijk aan treinreizen. Bij de aankoop van internationale treintickets kan je deze Greenpoints-punten sparen en inwisselen voor gratis treintickets!

Voor de zakenreiziger die er graag alles uithaalt wat erin zit

Audrey Hepburn wist het al: “Paris is always a good idea”. Dankzij de Thalys bevind je je razendsnel op Parijse bodem. Wandel het station uit en bestel in een charmant cafeetje een café au lait of chocolat chaud (een Frans wijntje is voor ná de meeting). Terwijl je die rustig opdrinkt, snuif je de Parijse sfeer op. Geen stress, want je weet dat het openbaar vervoer in Parijs je sowieso snel en vlot brengt waar je moet zijn.

Een onderdompeling in het Parijse leven na je geplande vergadering?  Met metrolijn 1 reis je vanuit de kantorenwijk La Défense rechtstreeks naar zowel de Champs-Élysées, als de Arc de Triomphe, het Louvre en de Bastille. Nog meer inspiratie nodig? NMBS Internationaal geeft je alvast leuke suggesties.

Moet jij voor zaken ook wel eens naar Parijs en wil je meer weten over zakelijk reizen naar deze Franse parel? Neem dan contact op via onderstaand formulier!

Meer lezen:

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en NMBS Internationaal

Meer weten?

Logo NMBS Internationaal

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • NMBS Internationaal

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials