Snel naar Frankfurt met ICE en NMBS Internationaal

Nog vlotter vanuit Brussel naar Frankfurt met ICE

Partner

Wie regelmatig naar Duitsland spoort, raakt er sinds kort nog makkelijker. Wegens de grote populariteit bij de reizigers rijdt de ICE-trein op het traject Brussel-Aken-Keulen-Frankfurt sinds 7 april 2019 zeven keer per dag (in plaats van zes) in beide richtingen. Telkens ben je in iets meer dan drie uur tijd op je eindbestemming. Reis snel en in alle comfort met ICE!

Elke twee uur naar Frankfurt

Dankzij de nieuwe treinen komt er een doorlopend ritme van twee uur tus­sen beide grootsteden, Frankfurt en Brussel. De nieuwe ICE-trein vertrekt rond het middaguur, om 12.25 uur, in Brussel-Zuid en komt aan in Frankfurt Hauptbahnhof om 15.35 uur. In de omgekeerde richting verlaat de ICE-trein de stad aan de Main om 12.29 uur en komt hij om 15.35 uur in Brussel-Zuid aan.

De twee extra treinen zullen de standaardroute volgen: van Brussel-Zuid via Luik-Guillemins, Aken Hauptbahnhof en Keulen Hauptbahnhof naar Frankfurt (Flughafen) en Frankfurt (Main) Hauptbahnhof. Daardoor bedraagt de reistijd ook in dit geval een drietal uur en bereikt men Keulen zelfs in minder dan twee uur.

Comfortabel en veilig reizen

Met de ICE reist u comfortabel en veilig direct naar het hart van de stad waar je wil zijn. Aan boord worden de reizigers begroet door ons viertalig personeel (Frans, Nederlands, Engels en Duits). Tijdens de reis werk je in alle rust verder: zowel in eerste als tweede klasse is er gratis Wi-Fi, die zowel in België als Duitsland beschikbaar is.

Bezoek het oude stadscentrum van Frankfurt!

Ga je op zakenreis naar Frankfurt? Dan loont het absoluut de moeite om wat tijd vrij te maken om het gerenoveerde stadscentrum van de stad te bezoeken. Frankfurt heeft namelijk weer een hart: de Altstadt tussen Römer en Domkerk was jarenlang een bouwput, maar nu zijn de omvangrijke renovatiewerkzaamheden eindelijk voltooid.

De gerenoveerde Altstadt van Frankfurt oefent op iedereen een enorme aantrekkingskracht uit: stadsbewoners en bezoekers uit binnen- en buitenland komen ernaartoe voor een kopje koffie, een museumbezoek of een dagje shoppen. Ze genieten van de levendige sfeer in het hart van de grote Duitse financiële metropool. De geslaagde combinatie van nieuwbouw en renovatie vormt een herinnering aan de bewogen geschiedenis van Frankfurt als Europese metropool. Oude pleinen en panden met stadswoningen, kleine winkeltjes en restaurants zijn op basis van historische plattegronden gereconstrueerd.

Spoor in alle comfort naar Frankfurt en ontdek de charme van het vernieuwde oude stadscentrum dankzij de vele verbindingen met de ICE van Deutsche Bahn. Met de comfortabele treinen reist u snel, ontspannen en voordelig van België naar Frankfurt. Je tickets? Die boek je uiteraard via NMBS Internationaal!

Lees ook

 

Meer weten?

Logo NMBS Internationaal

Contactinformatie

  • NMBS Internationaal
    Hallepoortlaan 40 10-14 B-MS.117
    1060 Brussel
  • +32 (0)2 528 27 06

Ook interessant

Interessante bedrijven