leaderboard bovenkant Ilse Jaques.jpg
Succesvol op zakenreis met deze apps.

Succesvol op zakenreis? Deze apps helpen om het beste uit je businesstrip te halen

Op zakenreis wil je je bezighouden met wat écht belangrijk is: de groei en toekomst van jouw bedrijf. Toch komt er heel wat meer bij kijken. Zo zijn er de vele verplaatsingen, reserveringen en administratie. Tussen alle vergaderingen en zakendeals door helpen deze apps jou om gefocust te blijven op je core business en om zo het onderste uit de kan te halen.

Vertrek voorbereid met de NMBS app

Een zakenreis gaat altijd gepaard met het papierwerk. Je hotelreserveringen, je tickets, je trein- en routeinformatie. Enkele kleine inspanningen kunnen je helpen om je documenten efficiënt te beheren. Maar er zijn ook zeer gebruiksvriendelijke applicaties beschikbaar voor een travel management dat niets aan het toeval overlaat.

Met de NMBS-Internationaal app:

  • Boek je snel en simpel je treintickets
  • Heb je altijd en overal toegang tot al je tickets
  • Beschik je over realtime reisinformatie én informatie over de stations op jouw traject.
  • Kan je pushberichten instellen voor je boekingen en dienstregelingen.

Met TripIt beschik je over een app die al je reisdocumenten voor jou bijhoudt. Denk ik hierbij aan hotelreserveringen, treintickets, vertrektijden, boekingsnummers en veel meer. TripIt maakt voor jou een reisroute en koppelt er meteen de juiste documenten aan. Gedaan met zoeken naar je mails en papieren!

Transport ter plaatste

Moet je snel van een meeting naar een lunch of diner? Download dan de Citymapper app en plan efficiënt je verplaatsing met de metro, tram, trein, bus of zelfs met de fiets.

Verplaats je je liefst te voet? Gebruik dan Sidekix. Deze app stel geheel volgens jouw interesses wandelroutes samen, of je nu van meeting naar meeting holt of eerder een lekker etentje met collega’s wil combineren met een drankje achteraf.

Ontdek de stad

Heb je in je drukke agenda toch nog even tijd voor ontspanning, dan is de Guides By Lonely Planet app je perfecte reisgezel. Met deze app heb je toegang tot offline kaarten, navigatiefuncties, activiteiten, reistips en veel,  meer.

Succesvol op zakenreis

Deze en heel wat andere apps maken dat jij je alleen nog maar hoeft te richten op je zaken. Boek dus nu je tickets bij NMBS Internationaal en ga succesvol op zakenreis.

Lees ook

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en NMBS Internationaal

Meer weten?

Logo NMBS Internationaal

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • NMBS Internationaal

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials