A Concept Interim

Interim & Rekrutering

A Concept Interim is niet zomaar een interimkantoor. Dit kantoor garandeert op een conceptuele manier een persoonlijke aanpak van bedrijven en uitzendkrachten. Met een focus op de specifieke situatie van een klant zorgt A Concept Interim voor de omkadering: informatie en screening, opleiding, training, werkkledij en transport van interimkrachten.

Diensten

  • Payrollbeheer

  • Events

  • Logistiek & Industrie

  • Office & Call center

  • Horeca

  • Bouw & Techniek

  • Riggers

  • Brandwachten

Maak kennis met A Concept Interim 

 

Conceptuele interim gaat verder dan gewone uitzendarbeid

‘A Concept minded’ medewerkers zijn goed opgeleide krachten die er klaar voor zijn. Ze hebben voorafgaand een uitgebreide infosessie gekregen, zijn getraind op attitude en voorzien van de juiste werkkledij. You don’t need people, you need to get the job done.

Brandwachten, horecapersoneel, stagehands, hostess, barman, riggers, …

A Concept Interim is aanwezig in diverse sectoren. Een van hun klanten is Belfor, gespecialiseerd in brand- en waterschadesanering. Daarnaast kunt u hier terecht voor call center agents, administratieve krachten, brandwachten, riggers, horecapersoneel, stagehands, bouw- en industriemedewerkers, logistieke medewerkers, enz. A Concept Interim geeft specifieke trainingen, zoals opleidingen voor lassers, monteurs en bouwvakkers, of nog specifieker: VCA- en ademluchttraining. A Concept Interim werkt samen met hogescholen, studentenclubs en opleidingscentra en neemt deel aan jobdagen.

Kernpoules en flexpoules

A Concept Interim werkt voor het uitzendwerk met flexibele poules die zowel bedrijfseigen (kernpoule) als sectoreigen (flexpoule) zijn. Op die manier kan een dringend tekort aan man- of vrouwkracht bij een bedrijf snel overbrugd worden. 

Forganiser: digitale tool voor planning

Aan de hand van een digitale planningstool en app zet A Concept Interim zijn uitzendkrachten zo efficiënt mogelijk in. Zowel de planning, de administratie als de communicatie verloopt via deze tool die samen met de klant wordt beheerd.

Ook buiten Antwerpen

De A in het logo staat voor het A-label en voor Antwerpen. Het hoofdkantoor van A Concept Interim is gesitueerd op de Noorderlaan in Antwerpen. Daarnaast zijn er bijkantoren in Schelle en Beveren (vanaf januari 2019).

https://a-interim.be

 

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • A Concept Interim

Onze experten

Uitgelicht

Bekijk de socials