Antargaz

Facility

Antargaz is Belgisch marktleider in de verdeling van propaan en butaan in gasflessen en propaan in gastanks. Daarnaast is het bedrijf actief als leverancier van aardgas, elektriciteit en LPG (autogas). Zowel voor bedrijven (industrie, landbouw, horeca, …) als particulieren (warm water, koken en verwarming) heeft het bedrijf de juiste energieoplossingen.

Diensten

  • Aardgas

  • Elektriciteit

  • Gasflessen

  • LPGautogas

  • Propaangasnetwerk

  • Propaangastank

Antargaz is dochteronderneming van UGI, een internationaal bedrijf voor energiedistributie en -diensten dat een assortiment van energieproducten levert.

Gastanks, elektriciteit en aardgas voor bedrijven en particulieren

Antargaz is expert in propaangas in gastanks, en dat reeds voor meer dan 70 jaar. Gastanks kunnen zowel bovengronds, ondergronds of in netwerk geplaatst worden. Sinds 2013 is Antargaz ook aardgasleverancier en sinds 2018 biedt de energieleverancier elektriciteit aan bedrijven aan. Antargaz beschikt in de Benelux over eigen tankwagens, klantenservice, planning, technische centra en een serviceteam. Een perfecte klantgerichte service is dus gegarandeerd.

Propaan- of butaangas in gasflessen

Antargaz verdeelt gasflessen gevuld met propaan- of butaangas. Afhankelijk van de toepassing is er altijd ‘de juiste gasfles’: op het bedrijf of thuis, voor je ontspanning of vakantie. De gasflessen zijn te verkrijgen in de meer dan 1.000 verkooppunten in de Benelux.

Haal je gasflessen uit je kot

Groene certificaten

De uitstoot van alle gasflessen van minder dan 10kg van Antargaz wordt bovendien CO2-gecompenseerd aan de hand van certificaten en investeringen in groene projecten. Het is ook mogelijk om voor een kleine meerprijs te kiezen voor CO2-gecompenseerd propaangas in tanks.

Tot slot levert Antargaz LPG-autogas aan tankstations om zo ook een steentje bij te dragen voor een verlaging van de CO2-uitstoot door het wegenverkeer.

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Antargaz

Uitgelicht

Bekijk de socials