ASA Surveys

Logistiek

Expertises bij maritieme schadeclaims

ASA nv is een expertisekantoor dat optreedt bij schadegevallen in opdracht voor verzekeraars en rechtstreeks voor bedrijven. Onze diensten bestaan uit het organiseren en opvolgen van schadeclaims in de transportsector alsook schadepreventie.

 

Diensten

 • Experten in martieme schadeclaims

 • Expertises burgerlijke aansprakelijkheid

  Expertises burgerlijke aansprakelijkheid

 • Survey goederenverzekering & CMR

  Survey goederenverzekering & CMR

 • Drone-inspecties industrie

  Drone-inspecties industrie

 • Volumemetingen

  Volumemetingen

 • Preventie lashing & securing

  Preventie lashing & securing

Schadeafhandeling tijdens transport

Onze expertises gebeuren vaak in het kader van een polis burgerlijke aansprakelijkheid maar bijvoorbeeld ook bij een goederenverzekering, CMR-dekking of rechtsbijstand. Naast maritieme expertises (schades aan schepen, etc. ) omvat ons werk ook schadeafhandelingen tijdens baantransport, schades aan goederen, vliegtuigen en zelfs drones. Ook expertises in het kader van een ABR polis en kunstexpertises behoren tot onze specialiteiten.

Gekwalificeerde experten voor schadeclaims

ASA maakt gebruik van diepgaande kennis en heeft meer dan 30 jaar ervaring. Onze gekwalificeerde experten, elk met een hogere opleiding, kapitein of burgerlijk ingenieur, én met operationele ervaring, garanderen dat elk onderzoek op een objectieve, constructieve, professionele en technisch nauwkeurige manier kan uitgevoerd worden.

ASA is 24/7 bereikbaar en heeft kantoren in Gent, Zeebrugge, Nantes (Saint-Nazaire) en Montpellier.

Smart surveys: drones voor inspecties en volumemetingen

Drones zijn onmisbaar in de industrie. Zo maakt het dochterbedrijf Smart Surveys gebruik van verschillende professionele drones voor industriële inspecties alsook het uitvoeren van volumemetingen op bulkgoederen. Deze nieuwe drone technologieën zorgen voor een enorme tijdswinst en verhogen de veiligheid aanzienlijk.

Meer weten?

ASA NV Logo

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

 • ASA Surveys

Uitgelicht

Bekijk de socials