Bedrijvennetwerkdagen - Bedrijvencontactdagen

Marketing & Sales

Op 20 & 21 september 2023 vindt in Antwerp Expo de tweede editie plaats van Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen-Waasland. Reserveer nu uw standplaats of noteer de datum in uw agenda voor gratis bezoek.

Diensten

  • Netwerken met bedrijven

  • Inspirerende sessies en netwerkcarrousels

  • Lokale economie ondersteunen

Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen- Waasland biedt een platform van bedrijven uit de provincie Antwerpen en het Waasland en dit uit zowel de industrie, toelevering, klein -en groothandel, transport als de bouw- en dienstensector en ICT. Op deze tweede editie ontdekt u ruim 130 bedrijven-exposanten, met hun nieuwste producten, diensten en strategieën.

Het doel is: ondernemers samenbrengen, onderlinge businesskansen aanreiken, ondernemerschap stimuleren en de lokale economie ondersteunen. Ontdek deze netwerkbeurs

Bruisende ondernemerssfeer

Antwerpen-Waasland is één van de belangrijkste economische regio’s in België. Dit event is dan ook een ideaal moment om lokale ondernemingen te leren kennen. Als cross-sectorevent biedt Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen-Waasland een evenwichtig productaanbod in een beurslay-out waarin u als exposant uw onderneming kan voorstellen aan meer dan 2.000 bestaande en toekomstige klanten/partners.

Professionele organisatie

Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen- Waasland wordt georganiseerd door Voka- Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland in samenwerking met Kortrijk Xpo en volgens dezelfde formule als de edities in Limburg, Kortrijk, Mechelen-Kempen en Brugge.

Ontdek de andere edities in 2023:

Stand reserveren op Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen-Waasland

Verscheidene collega-ondernemingen hebben hun deelname al bevestigd. Daarmee is 70% van de beursoppervlakte reeds ingenomen.

Workshops en seminaries

Deze beurs biedt tevens een interessant randprogramma met inspiratiesessies, ondernemersverhalen, actuele discussiethema’s en netwerkcarrousels. Er is tevens een VIP-openingsevent, speeddates voor exposanten en tal van informatieve sessies.

Data & openingsuren

  • Woensdag 20 september 2023 van 14u00 tot 21u00
  • Donderdag 21 september 2023 van 14u00 tot 21u00

Toegang

Gratis toegang mits voorregistratie via de website - beschikbaar vanaf 15 mei.

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen-Waasland
  • Bedrijvennetwerkdagen Limburg
  • Bedrijvencontactdagen Kortrijk
Bekijk de socials