Bedrijvennetwerkdagen – Bedrijvencontactdagen

Marketing & Sales

Bedrijvennetwerkdagen en Bedrijvencontactdagen zetten volop in op het fysiek samenbrengen van ondernemers, het aanreiken van onderlinge business opportuniteiten en het stimuleren van het ondernemerschap.

  • Op 20 & 21 september 2023 vindt in Antwerp Expo Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen-Waasland plaats. Reserveer nu uw standplaats of noteer de datum in uw agenda voor een gratis bezoek.

  • Bedrijvennetwerkdagen Limburg vindt plaats in de Trixxo Arena in Hasselt op 25 & 26 oktober 2023. Leg uw stand vast of stip aan in de agenda, onder het motto ‘zakendoen in eigen streek.’

  • Ook Bedrijvencontactdagen Kortrijk (Kortrijk Xpo) op 13 en 14 december 2023 is een afgelijnd regionaal event. U kunt uw stand reserveren om kennis te maken met de bruisende ondernemersgeest in deze regio.

Diensten

  • Netwerken met bedrijven

  • Inspirerende sessies en netwerkcarrousels

  • Lokale economie ondersteunen

Deze netwerkevents bieden een uitgebreid platform van bedrijven uit alle sectoren (industrie, toelevering, klein -en groothandel, transport, bouw, consultancy, marketing, ICT, …). Zowel bezoekers als standhouders ontdekken honderden bedrijven met hun nieuwste producten, diensten en strategieën.

Het doel is: ondernemers samenbrengen, onderlinge businesskansen aanreiken, ondernemerschap stimuleren en de lokale economie ondersteunen.

 

Bruisende ondernemerssfeer

Zowel Antwerpen-Waasland, Limburg als West-Vlaanderen zijn belangrijke economische regio’s in België. Deze 3 events zijn een ideaal moment om lokale ondernemingen te leren kennen en om uw onderneming als exposant voor te stellen aan duizenden potentiële klanten en partners.

Professionele organisatie

Bedrijvennetwerkdagen en Bedrijvencontactdagen worden georganiseerd door de lokale Voka- Kamers van Koophandel in samenwerking met Kortrijk Xpo.

 

Ontdek de edities in 2023:

Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen-Waasland (20 en 21 september 2023)

Bedrijvennetwerkdagen Limburg (25 en 26 oktober 2023)

Bedrijvencontactdagen Kortrijk (13 en 14 december 2023)

 

Workshops en seminaries

Deze netwerkbeurzen bieden tevens een interessant randprogramma met inspiratiesessies, ondernemersverhalen, actuele discussiethema’s en netwerkcarrousels. Er is een VIP-openingsevent, speeddates voor exposanten en tal van informatieve sessies.

 

Data & openingsuren

Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen-Waasland: woensdag 20 en donderdag 21 september 2023 van 14u00 tot 21u00.

Bedrijvennetwerkdagen Limburg: woensdag 25 en donderdag 26 oktober 2023 van 14u00 tot 21u00.

Bedrijvencontactdagen Kortrijk: woensdag 13 en donderdag 14 december 2023 van 14u00 tot 21u00.

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen-Waasland
  • Bedrijvennetwerkdagen Limburg
  • Bedrijvencontactdagen Kortrijk

Uitgelicht

Bekijk de socials