Benny Tailors

Business & Lifestyle

Carlo De Backer, zaakvoerder van Benny Tailors, schakelt over op maatwerk aan huis. Benny Tailors staat voor Italiaanse kwaliteitskleding: klassekostuums, maar ook hemden, broeken en dassen op maat afgewerkt. De winkel sluit, maar Benny Tailors wordt jouw kleermaker ‘on the road’: Carlo komt thuis of op je bedrijf langs voor een pak op maat en algemeen kledingadvies.

Diensten

  • Benny Tailors, italiaanse kwaliteitskleding

    Italiaanse kwaliteitskleding

  • Maatpakken

    Maatpakken

  • Kledingadvies

    Kledingadvies

Benny Tailors is een van de bekendste en betere kledingzaken in Mechelen. Sinds het voorjaar van 2018 biedt Carlo De Backer zijn klanten een service aan huis aan. Het was zijn vader Benny die destijds als kleermaker begon in Mechelen. “De mensen mooi kleden, is mijn leven. Ik heb mijn hele leven niets anders gekend,” vertelt Carlo.

Italiaanse merkkleding voor de zakenman

Carlo zweert bij Italiaanse makelij: “Wij selecteren enkel de beste merken, die gebruik maken van Premium Collection-stoffen. Daarvoor werken wij samen met Italiaanse ateliers die hun kostuums nog echt in Italië maken. Kwaliteit vinden wij heel belangrijk. Wij hebben recent nog ateliers in Milaan en Rome bezocht.”

Jouw kleermaker aan huis

“Your personal tailor” is de slogan van Benny Tailors. Sinds twee generaties staat de zaak garant voor gepassioneerd maatwerk. Carlo doorkruist het land met een aangepaste bestelwagen waarin alle pasmodellen zitten. In een verkennend gesprek tast Carlo de wensen en voorkeuren af. Dan volgt het meetwerk: “Het meest essentiële is de juiste maten nemen. Een pak is pas perfect, als het perfect past.” Elk pak past dus als gegoten en krijgt ook gedetailleerde aandacht. De zaak is zelfs buiten de landsgrenzen bekend vanwege het perfectionistische maatwerk.

Stijlvolle kledij is goed voor je zaak

Een Belgische zakenman kleedt zich nog het liefst in een tijdloos, klassiek kostuum en dat staat altijd mooi in zijn eenvoud. Na de bestelling volgt het resultaat, gemiddeld een drietal weken later. Er pico bello uitzien heeft een prijs, maar wie zich mooi kleedt, toont respect. Niet alleen voor de mensen die hij ontmoet, ook voor zichzelf.

Nood aan een uniek, kwaliteitsvol maatpak of stijlvolle Italiaanse kledij? Vul het formulier in of bezoek de website van Benny Tailors voor meer informatie.
Telefoonnummer Benny Tailors: 015 21 76 24.

www.bennytailors.be

Meer weten?

logo Benny Tailors

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Benny Tailors

Uitgelicht

Bekijk de socials