BLOK Security

Security

Veiligheid en onderhoud voor bedrijven

Draadloze toegangscontrole is niet de toekomst, het is meer dan ooit dagelijkse realiteit. Specialist BLOK Security biedt kmo’s, eigenaars van industriële ruimtes, winkels en garages performante draadloze en mechanische beveiligingssystemen. Vaak brengt een minimale installatie al een geruststellend resultaat.

Diensten

 • Draadloze toegangscontrole

 • Draadloze videofonie

 • Onderhoud en herstellen van ramen en deuren

 • Sleutelbeheer voor garagebedrijven

 • Cilindersloten

 • Kluizen, lockers en garderobekasten

Draadloze toegangscontrole in een paar klikken

Wist  je dat je met de smartphone vanop afstand de toegang tot je deuren kan beheren? Je kan deuren openen en sluiten waar je bent, je checkt wie waar binnenkomt en je kan de historiek raadplegen. Ingrijpende installaties zijn niet vereist want er is geen bekabeling nodig. Dankzij draadloze toegangscontrole heb je geen problemen meer met kwijtgeraakte sleutels of badges.

 

Draadloze videofonie: online, op afstand en in realtime

Videofonie is een compleet draadloze oplossing voor video-intercom en toegangscontrole. Via de vaste telefoon, smartphone of tablet zie je meteen wie er voor je deur staat, ook al ben je niet op het bedrijf. De installatie gebeurt zonder bouwwerkzaamheden.

Onderhoud en herstellen van ramen en deuren

Niets zo vervelend als ramen en deuren die niet goed functioneren. Bij een onderhoudsbeurt let BLOK Security op loszittende schroeven , versleten slotkasten en scharnieren. Bij de ramen worden draai-kiep systemen afgesteld , raamkrukken vastgezet en de algemene werking gecontroleerd. Slepende deuren worden afgesteld, deurpompen die versleten worden vervangen, anti-panieksluitingen hersteld. Indien nodig komen we snel ter plaatse voor een herstelling.

Kluizen, lockers en garderobekasten

Brandkasten en lockers heeft BLOK Security in vele afmetingen. Brandkasten van 50 tot 2.000 kg bestaan er voor de meest diverse toepassingen. Als uitbreiding op dit gamma bieden we ook garderobekasten, lockerkasten en laptopkasten, die uitgerust kunnen worden met toegangscontrole. Verder kunnen we de lockers voorzien van mechanische sloten, elektronische codesloten die je met een tag of badge kan openen.

Sleutelbeheer voor garagebedrijven: ophaal- en deponeersystemen

BLOK Security heeft een uitgebreid gamma aan kasten, kluizen en buitentoepassingen voor het beheer en de bewaring van autosleutels. Dit gaat van een eenvoudige sleutelkast tot en met een ophaal- en deponeersysteem waardoor klanten ook buiten de openingstijden hun auto kunnen binnenbrengen of afhalen.

Cilindersloten en cilinderservice

BLOK Security maakt zelf zijn eigen cilinders, gelijksluitend of in sluitplan. Dit is interessant voor projectontwikkelaars en bouwbedrijven.

 • Gewone of veiligheidsuitvoeringen
 • Snelle levertermijnen
 • 5 jaar garantie op eigen productie

www.blok.be

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

 • BLOK Security
 • Herenthoutseweg 145
  2200 Herentals
 • +32 14 21 37 00

Uitgelicht

Bekijk de socials