Bodet

Toegangscontrole & Tijdsregistratie

Tijdsbeheer, toegangscontrole en klokken

Bodet is al jaar en dag een vaste partner voor de HR-afdelingen van duizenden Belgische ondernemingen en overheidsinstanties. Bodet produceert zelf zowel de hardware- als software. Deze zijn helemaal aangepast aan de wetgeving en conform elk type cao.

Diensten

 • Tijdsregistratie Bodet

  Tijdsbeheer en tijdsregistratie

 • Toegangscontrole

  Toegangscontrole

 • Prikklokken

Tijds- en urenregistratie: beheer de aanwezigheidstijd van je medewerkers

Bodet heeft doeltreffende oplossingen voor tijds- en urenregistratie, aangepast aan wat ondernemingen en overheden nodig hebben. De systemen van Bodet worden afgestemd op je wensen: biometrie, flexwerken, planning, salariskoppelingen, enz.

Toegangscontrole (access control): hoe de toegang tot lokalen beveiligen?

De toegangscontrolesystemen geven volledige controle over de toegang rondom en in je bedrijf. Met de oplossingen uit het Kelio-gamma kan je de toegang beperken in functie van werkuren en personen. Je kan bijhouden wie waar is binnengekomen of geweigerd.

Gebruiksvriendelijke hightech prikklokken

Bodet heeft een compleet gamma van gebruiksvriendelijke prik- en tikklokken. De terminals zamelen data in zodat je op een betrouwbare en efficiënte manier de tijd van je personeel kan beheren.

Klokkennetwerken: analoge en digitale klokken

Als Europees leider op het gebied van uurdistributie, biedt Bodet een ruime waaier van analoge en digitale klokken aan. De klokken hebben alle gangbare functionaliteiten. Daarnaast zijn er speciale klokken voor scholen, ziekenhuizen, de industrie, luchthavens, treinstations en meer.

Bel- en alarmsignaalsystemen

Bodet heeft een ruim aanbod aan audiosystemen voor het afspelen van geluidssignalen, live mededelingen en alarmboodschappen in scholen, fabrieken en productielocaties. Met het belsysteem Melodys kan je beginuren, einduren en pauzes in scholen en fabrieken signaleren.

Inspelen op flexibele arbeid

Ondernemingen werken steeds meer met flexibele werkuren wat veel vergt van de interne werkorganisatie. “Onze tijdsregistratiesystemen bieden een uitweg,” zegt Laurent Vandebotermet, directeur van Bodet. “Met onze systemen kan je de administratieve verwerking van de arbeidsprestaties zorgvuldig opvolgen.”

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan

Bodet zorgt ervoor dat het spreekwoord ‘er is een tijd van komen en tijd van gaan’ een andere betekenis krijgt. Mensen krijgen opnieuw meer vat op hun tijd, niet omgekeerd. De tijdsregistratie wordt gekoppeld aan heel wat andere factoren en brengen die data in real time. Op die manier heeft een medewerker altijd een duidelijk beeld van bijvoorbeeld zijn doelen en kan hij zijn ritme daarop afstemmen. Ook de werkgever behoudt altijd het overzicht.

www.bodet.be

Meer weten?

Bodet Logo

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

 • Bodet
 • Pasteurlaan 19
  1300 Waver
 • +32(0)10 24 56 20

Onze experten

Uitgelicht

Bekijk de socials