Candor

Beleggingsvastgoed

Investeren in vastgoed

Projectontwikkelaar Candor biedt duurzame bouwprojecten aan met een professionele verhuurdienst: Brussels Business Flats (BBF). Dankzij ons verhuurbedrijf investeren particulieren zorgeloos in vastgoed. Candor staat in voor de bouw en de verkoop van elk bouwproject. Daarbij ziet Candor het als zijn verantwoordelijkheid om aan elke grond de juiste bestemming te geven. Dit gaat van residentiële appartementen tot seniorenflats, studentenhuizen, parkings, aparthotels, hotels en kantoren. Vervolgens neemt BBF het desgewenst van Candor over voor de verhuur, opvolging en administratie van uw unit(s).

Diensten

 • Investeren in studentenflats

  Investeren in studentenflats

 • Investeren in seniorenflats

  Investeren in seniorenflats

 • Investeren in aparthotels

  Investeren in aparthotels

 • Hotelkamers

  Investeren in hotelkamers

 • parking

  Investeren in parkings

 • Investeren met verhuurdienst

Investeren in vastgoed als appeltje voor de dorst

Een goed alternatief voor het verlieslatende spaarboekje is investeren in vastgoed. Vastgoed heeft een dubbel rendement, namelijk huurrendement en een meerwaarde op lange termijn. Dit resulteert in een duurzame belegging op lange termijn.

Drie redenen om te investeren in vastgoed: goedkoop krediet, fiscaal voordeel en aanvullend pensioen. Bij een investering in vastgoed kan genoten worden van de historisch lage rente, waardoor een spreiding van de portefeuille kan voorzien worden. De interesten op de lening mogen afgetrokken worden van het kadastraal inkomen. Dit houdt in dat het belastbaar bedrag kleiner wordt en uiteindelijk minder belastingen betaald dienen te worden. Daarnaast kunnen de huurinkomsten de maandelijkse aflossingen van de lening dekken, waardoor het eigen vermogen weer toeneemt. De financiële schuld neemt af terwijl de waarde van het pand behouden blijft of stijgt. Eenmaal de pensioenleeftijd bereikt wordt is de huuropbrengst een heel mooie aanvulling op het pensioen.

Investeren in appartementen, seniorenflats, studentenhuizen of hotels

Vanuit de sterke overtuiging dat elke bouwgrond de juiste bestemming moet krijgen, realiseert Candor projecten in diverse vastgoedtakken. Of het nu gaat om studentenflats, seniorenflats, appartementen voor eigen bewoning of voor verhuur, hotels of kantoorgebouwen. Candor realiseert ze allemaal.

BBF: de gespecialiseerde verhuurpartner van Candor

Investeren in vastgoed is één ding, het verhuren ervan vergt heel wat inspanning. Om geschikte huurders te vinden, schakelen de verhuurspecialisten van BBF hun uitgebreid netwerk in. Daarbij richten ze zich op een kwalitatief en hoogopgeleid huurderspubliek. Het verhuurbedrijf van Candor, BBF, onderhoudt sterke relaties met vooraanstaande internationale werkgevers en Europese instellingen en zelfs een eigen kantoor in de NAVO-gebouwen. Daardoor zijn we steeds als eerste op de hoogte van de komst van nieuwe expats, een kapitaalkrachtige en interessante doelgroep op de residentiële verhuurmarkt.

Extra diensten voor huurders

Huurders genieten van extra administratieve en technische diensten dankzij BBF. Ze kunnen bijvoorbeeld gebruikmaken van een verhuis-, poets-, klusjes- en permanentiedienst.

Opvolging van de huurgelden

Een sterk huurrendement is ook afhankelijk van een correcte betaling door de huurders. Een strikte opvolging van de huurgelden is vaak de achillespees van een vastgoedinvestering. Candor en BBF werken volgens één gouden regel: ‘de huurinkomsten zijn voor de eigenaar, de zorgen zijn voor ons’.

Wat zijn voordelen van investeren in vastgoed met verhuurdienst?

 • Huurders worden voor u gezocht
 • Administratieve en financiële opvolging door verhuurspecialisten
 • Opvolging van huurgelden door verhuurspecialisten
 • Extra administratieve en technische diensten voor uw huurders
 • Eén  aanspreekpunt

www.candor.be

Meer weten?

logo candor

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

 • Candor
 • Jules Bordetlaan 160
  1140 Evere
 • 0800 997 33

Uitgelicht

Bekijk de socials