CaptureTech

Logistiek

Logistiek en automatisatie

CaptureTech verhoogt de efficiëntie van logistieke processen door het inzetten van slimme hardware en software. Verder zorgt dit dynamische en innovatief bedrijf voor een slimme werkomgeving door sleutels en andere middelen op een veilige en slimme manier te beheren en uit te wisselen.

Diensten

  • Logistieke optimalisatie

  • Keymanagement

  • Assetmanagement

CaptureTech werd opgericht in 1999. We adviseren, leveren en implementeren oplossingen op het gebied van 'next-level traceability'​ in Nederland en België.

Onze oplossingen bieden wij aan in diverse sectoren zoals: luchthavens, cash-in-transit, logistiek, productie en distributie, retail en transport, onderwijs, facilitair management, overheid en gemeenten, gezondheidszorg, horeca en defensie.

Auto-ID oplossingen: barcode, RFID en Voice

CaptureTech ontwikkelt, implementeert en ondersteunt Auto ID-oplossingen om de efficiëntie en de kwaliteit van het logistieke proces bij klanten te vergroten. Hierbij maken we gebruik van Auto-ID-technologieën zoals barcode, RFID en Voice, indien nodig in combinatie met onze standaard of op maat gemaakte softwaretoepassingen.

Beheer van waardevolle bedrijfsmiddelen: keymanagement en assetmanagement

Dankzij onze oplossingen heeft u een volledige controle over uw waardevolle spullen zoals sleutels, mobiele computers, barcode scanners, laptops, terminals, mobiele telefoons en tablets.

Dit is kostbare apparatuur die in uw bedrijfsproces wordt gebruikt en waarvan u wilt weten wie het in gebruik heeft, waar de apparatuur zich precies bevindt en wanneer het gebruikt wordt. CaptureTech ontwikkelt en produceert producten voor het beheer van deze bedrijfsmiddelen op basis van barcode en RFID, de KeyCop, de KeyConductor en de CapLocker.

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • CaptureTech

Uitgelicht

Bekijk de socials