Card Advance

Financiering & Crowdfunding

Extra geld nodig voor je onderneming? Microkredieten van Card Advance helpen je bedrijf groeien.

Als zaakvoerder van een kmo, een horeca-onderneming of een winkel investeer je graag in je zaak om ze te laten groeien. Dat lukt lang niet altijd, vanwege onverwachte facturen, personeelskosten, belastingen … Kredieten laten je in zulke gevallen toe toch de nodige investeringen te doen. Helaas liggen de acceptatiecriteria voor ondernemingen bij banken te hoog of zijn ze niet bereid kleine kredieten te verstrekken.

Gelukkig is er nu een alternatief op de markt: Card Advance. Zij verstrekken microkredieten die je aflost door middel van een vast percentage dat wordt afgehouden van je dagelijkse omzet via je betaalautomaat. Zo creëren ze kansen voor ondernemingen.

Diensten

  • Microkrediet voor kmo's en horeca

    Microkrediet voor kmo’s & horeca

  • Snelle aanvraag met lage acceptatiepolitiek

    Snelle aanvraag met lage acceptatiepolitiek

  • Persoonlijk financieel advies op maat

    Persoonlijk financieel advies op maat

Card Advance wil kleine ondernemingen, die bij traditionele banken uit de boot vallen, helpen groeien met flexibele microkredieten. Bij Card Advance leen je € 2.000 tot € 50.000 voor een termijn van 3 tot 6 maanden. Je lost het geleende bedrag en de rente automatisch af via een afhouding op de dagomzet van je betaalautomaat. In tegenstelling tot bij een traditionele bank, betaal je geen vast bedrag terug, maar een vast percentage dat vooraf besproken is.

De aflossing beweegt mee met je omzet: je betaalt meer terug wanneer je een hoge omzet draait, en minder of niets wanneer je omzet lager ligt of als je een dag niets verkocht. Je geniet van een open, transparante en persoonlijke aanpak. Het is een flexibele en handige manier van geld lenen en je lening aflossen: de aflossing gebeurt automatisch en zo goed als ongemerkt. Dankzij een stabiele, gezonde cashflow kun je volop investeren in de verdere groei van je zaak.

Hoe werkt krediet via Card Advance?

Om een beroep te kunnen doen op de diensten van Card Advance, moet je beschikken over een betaalautomaat voor Bancontact. Het proces is zeer eenvoudig. Wanneer je geld nodig hebt, neem je gratis en vrijblijvend contact op met Card Advance. De consulent komt naar je toe en antwoordt op al je vragen. Hij of zij helpt je meteen bij een eventuele aanvraag. Card Advance analyseert je huidige bedrijfsprestaties en laat je binnen de twee dagen weten of je in aanmerking komt voor een krediet – beslist een soepeler acceptatiebeleid dan bij een traditionele bank!

Vervolgens krijg je het geld binnen de week op je rekening, waarna je verder kunt bouwen aan je zaak. Je lost je krediet eenvoudig af via een vast percentage dat wordt afgehouden van de dagomzet met je betaalterminal. Bovendien krijg je geen boete, maar net een bonus wanneer je je krediet vóór het einde van de afbetalingstermijn hebt terugbetaald. Wanneer je 85% van het bedrag hebt afgelost, kun je een nieuwe kredietaanvraag indienen.

Een concreet voorbeeld

Stel: Je hebt een tearoom op de zeedijk. In februari wil je investeren in een overdekt, verwarmd terras. Helaas laat je omzet in die rustige maanden dat niet toe. Met een krediet van Card Advance kun je je plannen toch uitvoeren, zonder dat je meteen een grote financiële inspanning moet doen. Dankzij je verwarmde terras kun je het vroeger openen en langer openhouden, waardoor er ook buiten het hoogseizoen en bij slechter weer meer klanten naar je zaak komen.

PIN Voorschot

Card Advance is de Belgische afdeling van het succesvolle Nederlandse bedrijf PIN Voorschot, een dienst van European Merchant Finance (EMF) BV. Sinds de oprichting in maart 2015 verstrekte PIN Voorschot 3.000 kredieten aan 1.300 ondernemingen. De cijfers en de ervaringen van ondernemers liegen er niet om: ondernemingen maken graag gebruik van deze alternatieve vorm van financieren.

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Card Advance

Onze experten

Uitgelicht

Bekijk de socials