Cebeo

Facility

Cebeo is gespecialiseerd in de distributie van elektrotechnisch materiaal, technische diensten en oplossingen voor de residentiële, tertiaire en industriële sector. Door organische groei en acquisities werd Cebeo marktleider. Het bedrijf zet de toon op het vlak van service. Daarvoor rekent Cebeo op een uitgebreid filialennetwerk, de juiste oplossingen voor logistiek en e-business en hoogstaande technische competenties. Sinds januari 2021 staat Régis André als CEO aan het hoofd van het directieteam.

Diensten

 • Elektrotechnisch materiaal

  Elektrotechnisch materiaal

 • Technische opleidingen

  Technische opleidingen

 • Logistieke afhandeling

  Logistieke afhandeling

Alles voor residentiële projecten

Als installateur kun je bij Cebeo terecht voor alle producten en installatiematerialen die je nodig hebt voor residentiële projecten. Van kabels, klemmen, gereedschap, stekkerdozen, lichtschakelaars en verdeelkasten tot verlichting, witgoed en huishoudtoestellen, over domotica-oplossingen, HVAC en hernieuwbare energie: je vindt het bij Cebeo, inclusief advies en service.  

Tertiaire sector: een slim en energie-efficiënt gebouw

Cebeo heeft eveneens alle producten om projecten in de tertiaire sector te realiseren. Gelet op de uitdagingen van vandaag en morgen, ligt de focus op energie-efficiënte gebouwen die aangenaam zijn voor de gebruiker. Hiervoor beschikt Cebeo over een uitgebreid gamma voor smart buildings en building automation én de nodige expertise.

Specialist in industriële automatisering

Bij Cebeo vind je de producten en de knowhow die nodig is om de installaties in je bedrijf te automatiseren, van sturingen en bedieningen tot signalisatie en behuizingen, over relais en sensoren. Cebeo werkt voor jou een oplossing uit en helpt je je automatiseringsproject realiseren, steeds met oog voor veiligheid en efficiëntie.

Ruim assortiment elektrotechnisch materiaal van topmerken

Cebeo heeft een ruim assortiment met meer dan een miljoen producten. Bij Cebeo vind je dus de artikels die je nodig hebt, van courante elektrotechnische producten en installatiemateriaal tot gespecialiseerde componenten voor industriële automatiseringsprojecten. Dankzij de ruime voorraad in onze filialen en in ons centraal magazijn, beschik je steeds op heel korte termijn over je producten.

Bovendien heeft Cebeo partnerships met alle toonaangevende merken. Zo blijven de medewerkers op de hoogte van de laatste nieuwigheden bij elke producten en kunnen we je steeds een merk aanbieden dat aan je behoeften voldoet.

Technische opleidingen

De taak van een installateur is de afgelopen jaren alleen maar complexer geworden. Een kabel aansluiten volstaat niet langer: de toenemende vraag naar automatisering en digitalisering betekent dat een installateur creatieve oplossingen moet bedenken voor elke specifieke nood van een eindklant. Daarnaast liggen ook nieuwe oplossingen zoals regeneratieve energiesystemen binnen het bereik van de installateur. Cebeo wil de installateur helpen door hem wegwijs te maken in nieuwe technieken en nieuwe technologie  aan de hand van gespecialiseerde trainingen.

Ontdek het opleidingsaanbod van Cebeo Campus!

Vlotte logistieke afhandeling van je bestelling

Als distributeur is het de kerntaak van Cebeo om je bestelling snel en correct bij je af te leveren. Ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden: denk maar aan snelle levering, levering in kits of op afroep, kabels op maat en ophaling van lege bobijnen.

Neem een kijkje in het Centrale distributiecenter van Cebeo!

Service van Z tot A – van Zoeken tot After sales

De aankoop van producten is een proces dat uit meerdere stappen bestaat. Het begint bij het zoeken naar het juiste product. Daarvoor win je informatie en adviezen in. Vervolgens vraag je een offerte en volgt een bestelling. Daarna wens je een vlotte levering en wil je kunnen rekenen op een antwoord op je vragen tijdens de installatie. Tot slot wil je uiteraard een goede service na verkoop. Bij Cebeo kun je rekenen op een nauwgezette dienstverlening tijdens elke stap van het aankoopproces: van online tips, inspiratie, documentatie en calculatietools, over advies van de ervaren medewerkers, tot zelfs projectbegeleiding door experts.

Ontdek het volledige serviceaanbod van Z tot A!

Alle filialen

Meer weten?

Cebeo

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

 • Cebeo
 • Eugène Bekaertlaan 63
  8790 Waregem
 • +3 (0)56 23 80 00

Uitgelicht

Bekijk de socials