Cityservice

Onderhoud & Schoonmaak

Attent op schoon, attent op tevredenheid

Cityservice is een schoonmaakbedrijf dat actief is bij Antwerpse ondernemingen. De slogan van het bedrijf drukt perfect de doelstellingen van Cityservice uit. De focus ligt op schone faciliteiten bij tevreden klanten, maar ook op tevreden medewerkers. Met de juiste poetshulp op de juiste plaats en een menselijke aanpak maakt Cityservice het verschil.

Diensten

 • Schoonmaak

  Schoonmaak

 • Glasreiniging

  Glasreiniging

 • Vloeronderhoud

  Vloeronderhoud

 • Klusjesdienst

  Klusjesdienst

Dienstverlening op maat van je bedrijf

In elk bedrijf zijn er andere noden, of het nu gaat om schoonmaken, glasreiniging, vloeronderhoud of kleine klusjes. Daarom vertrekt Cityservice steeds van een persoonlijk gesprek om je behoeften te leren kennen. Op basis daarvan bieden ze je een kwalitatief dienstenpakket op maat.

Schoonmaak van je bedrijfsgebouwen

Cityservice poetst kantoor- en bedrijfsgebouwen, showrooms, winkelpanden, trappenzalen, scholen, publieke ruimten en gemeentelijke instellingen. De schoonmakers werken discreet. Hun schoonmaakprocedures en -methodieken zijn altijd afgestemd op het type object en op de aard van de schoon te maken ruimten. Zo voldoen we aan je kwaliteitseisen en respecteren we je budget.

Glasreiniging voor een stralend gebouw

Propere ramen zijn van cruciaal belang voor een nette uitstraling van je bedrijfsgebouw. Je gebouw is namelijk een visitekaartje voor je medewerkers en klanten. De ervaren en gecertificeerde glazenwassers van Cityservice zorgen dat je bedrijfspand er altijd stralend bijstaat. Een goede planning en juiste uitvoering garanderen steeds een optimaal resultaat. Cityservice maakt dan ook altijd een reinigingsplan. In dat plan komt duidelijk naar voren wanneer en met welke frequentie de verschillende soorten glas worden bewassen. Veiligheid en milieu staan centraal in de uitvoering. Vanzelfsprekend wordt de regelgeving uit Veilig werken op hoogte in acht genomen. Een van de belangrijkste onderdelen van het glasbewassingsplan is dan ook de risico-inventarisatie (RIE).

Vloeronderhoud

Verzorgde vloeren dragen bij aan de uitstraling van je pand. Alles begint bij het dagelijkse en wekelijkse onderhoud van de vloeren. Voor de uitstraling en duurzaamheid van de vloeren is het bovendien van belang om ze periodiek te verzorgen. Daarvoor is een juist onderhoudsplan opstellen essentieel, net als de goede uitvoering ervan. Het onderhoudsplan is afhankelijk van de gebruiksintensiteit en het type van de vloeren. Een goed onderhoudsplan maakt dan ook een onderscheid tussen ruimtes waarin de vloeren meer of minder intensief worden gebruikt, rekening houdend met het type vloer. Afhankelijk van je eisen en wensen geeft Cityservice je advies over de meest scherpe methodiek en frequentie per ruimte en per type vloer.

Tevreden medewerkers centraal

Een zeer belangrijke schakel in dit verhaal zijn de medewerkers van Cityservice. Zij hebben dagelijks contact met de klanten en dragen hierbij als echte ambassadeurs de normen en waarden van het bedrijf uit. Goede en stimulerende werkomstandigheden dichtbij huis, respect, de juiste waardering in combinatie met opleidingsmogelijkheden zorgen voor weinig verloop en tevreden medewerkers. En tevreden medewerkers leveren beter werk af en zorgen zo voor kwalitatieve dienstverlening, en tevreden klanten.

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen

 • Milieubeleid

Onze zorg voor het milieu begint bij het vervoer van en naar de werkplek. Wij zoeken de schoonmakers zo dicht mogelijk bij de werkplek, zodat ze zonder vervuilende vervoersmiddelen op locatie raken. Daarnaast bestaat onze wagenpark uit elektrische scooters voor in de binnenstad en milieuvriendelijke auto’s met een heel lage CO2-uitstoot.

Onze schoonmaakmethodiek is zoveel mogelijk afgestemd op de microvezelmethode. Bij die methode worden nauwelijks schoonmaakmiddelen gebruikt en is het resultaat optimaal. De schoonmaakmiddelen die we voor het periodieke schoonmaakwerk gebruiken, zijn biologisch afbreekbaar.

 • Sociaal beleid

Maatschappelijk verantwoord ondernemen heeft alles te maken met een goed personeelsbeleid. Bij Cityservice staan de uitvoerende medewerkers centraal. Al onze mensen werken in vast dienstverband en op vaste werkplekken. Ze krijgen de juiste waardering en alle mogelijkheden om opleidingen te volgen.

Lees ook de exclusieve bedrijfsreportage over Cityservice.

Meer weten?

Cityservice

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

 • Cityservice

Onze experten

Uitgelicht

Bekijk de socials