Comfort Finance

Debiteuren & Kredietverzekering

Comfort Finance optimaliseert uw werkkapitaal

Een effectief beheer van uw geldstromen leidt tot meer financiële mogelijkheden, lagere kosten en minder risico's. Wij bieden u flexibele oplossingen. Geen confectie, maar wel maatwerk, zoals je van hands-on professionals kan verwachten.

Diensten

  • Credit Management Consultancy

Wij optimaliseren uw werkkapitaal door:

  • Een optimale invorderingsprocedure van uw uitstaande facturen, met een relevante expertise en een 'on the field' ervaring van meer dan 10 jaar
  • Een nauwgezette opvolging van uw klantenrelaties (financieel)
  • Een dynamische en transparante samenwerking.

Comfort Finance helpt u uw cashflow te verbeteren
Goede afspraken maken goede ... klanten? Weet dat wanbetalers ALTIJD een nefaste impact hebben op uw werkkapitaal. Onze experten zorgen er voor dat de DSO van uw onderneming daalt en dat de liquiditeit en het werkkapitaal verhoogt.

Outsourcing

Wij nemen alles met fluwelen handschoenen van u over. Een team van 3-talige specialisten werkt in uw naam, met uw briefhoofding volgens vooraf besproken procedures naar uw contacpersonen. Zo ziet uw klant ons als een deel van uw bedrijf.

Implementatie

Heeft u behoefte aan de implementatie van een credittool ? Wij begeleiden u 'all-the-way', desgewenst nemen wij nà de implementatie ook in outcoursing de dagdagelijkse taken over. Wilt u een credit controller in dienst nemen? Wij begeleiden u hierbij met rekrutering en opleiding.

Credit Management Consultancy

En dit in de ruimste zin van het woord : procesoptimalisatie, opleidingen, workshops, rekrutering, ...

Ondersteuning

Tijdelijke ondersteuning gedurende piekmomenten.

www.comfortfinance.be

Meer weten?

Contactinformatie