Cushman & Wakefield

Facility

Diensten

 • Semi-)industrieel vastgoed voor kmo’s

  Semi-industrieel vastgoed voor kmo’s

 • Kantoren

  Kantoren

 • Logistiek vastgoed

  Logistiek vastgoed

 • Winkelvastgoed

  Winkelvastgoed

 • Design & inrichting kantoren

  Design & inrichting kantoren

 • Ondersteunende diensten

  Ondersteunende diensten

Verhuur van (semi-)industrieel vastgoed

Ben je volop aan het groeien en op zoek naar een nieuw gebouw om de productieafdeling van je kmo in te vestigen? Zoek je een bouwgrond voor je bedrijfsgebouw? Wil je een vestiging in het buitenland? Of heb je industrieel vastgoed dat je wil verhuren? Dankzij het uitgebreide internationale netwerk en de ruime expertise vindt Cushman & Wakefield voor jou de juiste locatie of de geschikte huurder. Bovendien staan de experts je bij met strategisch vastgoedadvies.

Kantoorruimte te huur

Elk bedrijf heeft nood aan goede kantoren om haar activiteiten vlot uit te voeren. Cushman & Wakefield verkoopt en verhuurt wereldwijd alle soorten kantoorruimte, waaronder panden met meerdere huurders, bedrijven- en kantorenparken en zelfs gebouwen voor gemengd gebruik. We werken met een innovatieve transactiestructuur, die de beste resultaten oplevert bij het leasen van kantoren. Onze medewerkers zijn uitstekend geplaatst om je gefundeerd advies te geven over wat in jouw geval het interessantst is: kantoren kopen/verkopen of huren/verhuren.

Verhuur van logistiek vastgoed

Een vlot draaiende logistiek is essentieel voor optimaal werkende operaties binnen je bedrijf en zorgt er bovendien voor dat je klanten tevreden blijven. Heb je nood aan bijkomende ruimte voor de op- en overslag van je goederen? Hier of in het buitenland? Of wil je een magazijn te huur aanbieden? Cushman & Wakefield staat je als een van de wereldwijde marktleiders in vastgoed bij met een ruim aanbod en een uitgebreide sectorkennis.

Retail: huur of verhuur een winkelruimte

Bij ons vind je als retailer alles wat je nodig hebt om je zaak uit te breiden in binnen- of buitenland. De wereldwijze retailspecialisten van Cushman & Wakefield helpen je met hun uitgebreide kennis van de sector en hun internationale inzicht bij het realiseren van je doelstellingen: van het betreden van een nieuwe markt en locatiestrategie tot internationale vertegenwoordiging, van winkelcentra en retailparken tot winkelstraten en outletcentra … Ook als verhuurder van een commerciële ruimte kun je rekenen op ons gespecialiseerd advies.

Design + Build: werkplek aangenaam inrichten

Cushman & Wakefield Design + Build Services bekommert zich over de inrichting en het ontwerp van de kantoren en werkplekken in je bedrijf. Het multidisciplinaire team realiseert werkplekken die zijn aangepast aan hedendaagse manieren van werken en helemaal zijn afgestemd op je werknemers. In een aangename en functionele ruimte zijn je werknemers veel gelukkiger en productiever.

Schattingen en andere ondersteunende diensten

Cushman & Wakefield kan rekenen op een internationaal netwerk van specialisten in professioneel vastgoed. Op basis van die knowhow, die gedurende meer dan honderd jaar is opgebouwd, geven de medewerkers zowel huurders als eigenaars gedegen advies en ondersteuning op het vlak van onder meer vastgoedstrategie, vermogen en gebouwenbeheer. Zo beschikt Cushman over een eigen team van erkende schatters.

Cushman & Wakefield dichtbij Antwerpse kmo’s dankzij nieuw kantoor

Sinds april 2019 heeft Cushman & Wakefield een nieuw kantoor in Antwerpen. Deze uitvalsbasis, dichtbij het Gerechtshof en de Schelde, zorgt ervoor dat je als Antwerps bedrijf nog vlotter een antwoord op je al je vragen over professioneel vastgoed vindt.

Wereldwijde expertise in vastgoed en immobiliën

Cushman & Wakefield werd op 31 oktober 1917 opgericht in New York, N.Y. door de broers J. Clydesdale Cushman en Bernard Wakefield. Tegenwoordig heeft Cushman & Wakefield 400 kantoren in 70 landen, met meer dan 51.000 deskundigen die kwaliteitsvolle diensten leveren aan een divers cliënteel van over de hele wereld. Dagelijks zetten wij ons in om onze klanten een goede service te leveren en we streven er voortdurend naar om aan de behoeften van de klant te voldoen.

Meer weten?

Cushman & Wakefield

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

 • Cushman & Wakefield

Uitgelicht

Bekijk de socials