De Slaapboetiek

Gezond op het werk

Gezond en comfortabel slapen voor iedereen

Een goede nachtrust is de sleutel tot succes voor jou en je medewerkers. Voor een comfortabel bed met de juiste matras kun je rekenen op het persoonlijk en professioneel advies van De Slaapboetiek. Dit familiebedrijf staat al 40 jaar voor optimaal slaapcomfort en een gezonde nachtrust, en dat voor ieders budget. In de toonzaal van 1000 m² vind je bedden, matrassen, bedbodems, boxsprings, bedkasten, zetelbedden, donsdekens en bedtextiel. Met gerenommeerde merken, Belgische kwaliteit en uitstekende service heeft De Slaapboetiek alles voor een verkwikkende slaap. Zo begin je uitgerust aan je volgende werkdag.

Diensten

 • Bedden

  Bedden

 • Bedtextiel

  Bedtextiel

 • Meubels

  Meubels

 • Matrassen

  Matrassen

 • Slaapadvies

  Slaapadvies

Een goede nachtrust is essentieel

In deze jachtige tijden mag het verrassend klinken, maar elke mens heeft voldoende kwalitatieve nachtrust nodig om optimaal te blijven functioneren. Mensen die te weinig slapen, hebben minder energie, zijn vatbaarder voor ziekte, hebben meer last van stress, eten ongezonder en lopen meer kans op hart- en vaatziekten. Ook de kwaliteit van je matras en bedbodem bepaalt hoe goed je ’s nachts slaapt. Een matras die versleten is of niet geschikt is voor je lichaam kan bovendien voor fysieke klachten zorgen. Daarom is het aangewezen om je te laten adviseren door een slaapexpert. Voor deskundig advies en persoonlijke service reken je op De Slaapboetiek.

Familiebedrijf met 40 jaar ervaring in gezond slapen

Het verhaal van De Slaapboetiek begint in 1980, wanneer Rita Van Caenegem Maxi Matrasmarkt opent. De filosofie van de zaak is om gezond slaapcomfort voor ieders beurs toegankelijk te maken. En dat is vandaag nog steeds het doel van de zaak. Intussen is met zoon en dochter met Marino en Lieveke Finck ook de tweede generatie actief in het familiebedrijf. Ze blijven inzetten op een slimme prijs-kwaliteitsverhouding, klantvriendelijke service en deskundig advies op basis van veertig jaar ervaring. Dankzij sterke relaties met betrouwbare partners ben je zeker van constante kwaliteit, maar ook de nieuwste innovaties op de markt.

Meer dan een showroom

De Slaapboetiek heeft zijn naam niet gestolen. Het is geen showroom met bedden, maar een sfeervolle boetiek waar je in alle rust bedden en matrassen kunt testen. In een afgezonderde slaapcabine kun je kennismaken met het volledige aanbod van Tempur. Daarnaast inspireert De Slaapboetiek je met vier volledig ingerichte slaapkamers waar je topcombinaties van matrassen en bodems uitprobeert.

Deskundig en persoonlijk advies

Bij al die comfortabele bedden en meubels hoort uiteraard deskundig advies. Gelukkig hebben de medewerkers van De Slaapboetiek jarenlange ervaring opgebouwd, zodat ze je gericht adviseren rond matrassen, lattenbodems, zetelbedden en boxsprings. Zo kies je en test je het product dat helemaal past bij jouw lichaam en jouw slaapgewoontes.

Meer weten?

De Slaapboetiek

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

 • De Slaapboetiek

Uitgelicht

Bekijk de socials