Desk Solutions

Bedrijfssoftware

Alles is mogelijk met de juiste bedrijfssoftware

Desk Solutions helpt al ruim 30 jaar bedrijven te groeien met aangepaste bedrijfssoftware: ERP, e-commerce, projectsoftware, boekhoud- en salesoplossingen. Samen met onze klanten gaan we op zoek naar de beste oplossingen voor hun bedrijf. ICT you rely on, People you trust.

Diensten

  • ERP en financial management

  • Retail & groothandel

  • E-commerce

  • Project business

  • Hardware

  • Cloud

Bedrijfssoftware voor kmo

Als bedrijfsleider wilt u uw bedrijf zien groeien. Door onze jarenlange ervaring en brede kennis van de materie ondersteunen wij u hierin met raad en daad. Uit onze ervaringen met klanten op dagelijkse basis ontwikkelden wij verschillende oplossingen: Salesmate, Retailpack, Tailermate, Planmate variproject, ItemXTRA, ...

Softwareleverancier en hardwareleverancier

Desk Solutions maakt deel uit van een (inter)nationaal sterk netwerk van software- en hardwareleveranciers. Wij kunnen dus naast onze eigen oplossingen ook deze van partners voorstellen. Hierdoor begeleiden wij u in uw zoektocht naar de geschikte software.

Kwalitatieve oplossing, getrainde mensen

Om concurrentieel te blijven, moeten bedrijven non-stop evolueren en innoveren: digitalisering, IoT, cloud, connectivity. Dat is een hele opgave. Desk Solutions investeert in kennis van nieuwe technologieën, trends en producten.  Wij willen u ondersteunen met kwalitatieve oplossingen en getrainde mensen die mee zijn met hun tijd en thuis zijn in de toekomst.

Netwerk in boekhouding, projectmanagement, retail, e-commerce en web

Met de juiste ondersteuning en software kan ieder bedrijf groeien. Daarom beschikken wij over een team van specialisten in boekhouding, projectmanagement, retail en e-commerce, webconnecties en digitalisering. Zo kunnen we samen zoeken naar de beste oplossingen om uw onderneming naar ‘the next level’ te brengen.

www.desksolutions.be

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Desk Solutions Harelbeke
  • Desk Solutions Lier

Onze experten

Kristof Depuydt

Sales Account Manager ERP & Retail/wholesales bij Desk Solutions

Uitgelicht

Bekijk de socials