Desk Solutions

Bedrijfssoftware

Alles is mogelijk met de juiste bedrijfssoftware

Desk Solutions helpt al ruim 30 jaar bedrijven te groeien met aangepaste bedrijfssoftware: ERP, e-commerce, projectsoftware, boekhoud- en salesoplossingen. Samen met onze klanten gaan we op zoek naar de beste oplossingen voor hun bedrijf. ICT you rely on, People you trust.

Diensten

 • ERP en financial management

 • Retail & groothandel

 • E-commerce

 • Project business

 • Hardware

 • Cloud

Bedrijfssoftware voor kmo

Als bedrijfsleider wilt u uw bedrijf zien groeien. Door onze jarenlange ervaring en brede kennis van de materie ondersteunen wij u hierin met raad en daad. Uit onze ervaringen met klanten op dagelijkse basis ontwikkelden wij verschillende oplossingen: Salesmate, Retailpack, Tailermate, Planmate variproject, ItemXTRA, ...

Softwareleverancier en hardwareleverancier

Desk Solutions maakt deel uit van een (inter)nationaal sterk netwerk van software- en hardwareleveranciers. Wij kunnen dus naast onze eigen oplossingen ook deze van partners voorstellen. Hierdoor begeleiden wij u in uw zoektocht naar de geschikte software.

Kwalitatieve oplossing, getrainde mensen

Om concurrentieel te blijven, moeten bedrijven non-stop evolueren en innoveren: digitalisering, IoT, cloud, connectivity. Dat is een hele opgave. Desk Solutions investeert in kennis van nieuwe technologieën, trends en producten.  Wij willen u ondersteunen met kwalitatieve oplossingen en getrainde mensen die mee zijn met hun tijd en thuis zijn in de toekomst.

Netwerk in boekhouding, projectmanagement, retail, e-commerce en web

Met de juiste ondersteuning en software kan ieder bedrijf groeien. Daarom beschikken wij over een team van specialisten in boekhouding, projectmanagement, retail en e-commerce, webconnecties en digitalisering. Zo kunnen we samen zoeken naar de beste oplossingen om uw onderneming naar ‘the next level’ te brengen.

www.desksolutions.be

Meer weten?

Contactinformatie

 • Desk Solutions
  Kortrijksesteenweg 307 17
  8530 Harelbeke
 • +32 (0)56 76 09 00

Onze experten

Kristof Depuydt

Sales Account Manager ERP & Retail/wholesales bij Desk Solutions

Uitgelicht