Digitalize Flanders 2023

Marketing & Sales

De digitale transitie is niet meer te stoppen. Met de regelmaat van een klok komen er nieuwe oplossingen op de markt, die processen automatiseren en flows stroomlijnen. Op 4 en 5 oktober 2023 kan je de beste digitale oplossingen ontdekken op Digitalize Flanders in de Nekkerhal in Mechelen.

Diensten

  • Digitale oplossingen

  • Lezingen over digitale tools

  • ICT, software en automatisering

Tijdens Digitalize Flanders brengen we voor jou alle mogelijkheden en de meest recente trends in digitalisering onder één dak. Je krijgt het antwoord op tal van vragen die je jezelf stelt. Wat is digitalisering nu eigenlijk? Wat kan het betekenen voor mijn onderneming? Welke toepassingen passen het beste bij mijn organisatie? En zijn die wel veilig en betrouwbaar?

Ontmoet professionals (4 en 5 oktober)

Worstel je met het digitaliseringsproces binnen jouw bedrijf? Digitalize Flanders brengt maar liefst 80 exposanten samen. Van payroll tot CRM. Stuk voor stuk vallen ze onder vijf bedrijfsgerelateerde pijlers die een oplossing op maat van jouw bedrijf uitwerken. Dankzij automatisering en digitalisering in jouw bedrijf bespaar je tijd en kan je efficiënter werken. Tickets zijn gratis, maar enkel na registratie. Schrijf je hier in

Een track op jouw maat

Verschillende kmo’s hebben verschillende behoeften, ook als het om digitalisering en automatisering gaat. Daarom voorziet de organisatie van Digitalize Flanders 5 thematische tracks die je kan volgen in functie van jouw interesse:

  • Track 1: Sales & Marketing
  • Track 2: HR en Learning
  • Track 3: Operations en Logistiek
  • Track 4: Financiën en Boekhouden
  • Track 5: IT & Cybersecurity

Leer van experten

Onze 30 lezingen bieden jou nieuwe inzichten in de wereld van de digitale oplossingen. De praktijkgerichte aanpak en het taalgebruik zonder jargon zorgen ervoor dat deze lezingen toegankelijk én onmisbaar voor elk bedrijf dat wil investeren in digitalisering. Kom dus zeker langs op Digitalize Flanders, het evenement dat jou informeert, inspireert en op weg zet naar de digitale transitie met tools op maat van jouw kmo. Ontdek het programma

Digitalize Flanders

Woensdag 4 en donderdag 5 oktober 2023 in de Nekkerhal in Mechelen.

Info: www.digitalizeflanders.be en Exposantenlijst

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Digitalize Flanders 2023

Uitgelicht

Bekijk de socials