Digitalize Wallonië 2024

Marketing & Sales

De digitale transitie is niet meer te stoppen. Met de regelmaat van een klok komen er nieuwe oplossingen op de markt, die processen automatiseren en flows stroomlijnen. Op 31 januari en 1 februari kan je de beste digitale oplossingen ontdekken op Digitalize Wallonië in namur expo in Namen.

Diensten

  • Digitale oplossingen

  • Lezingen over digitale tools

  • ICT, software en automatisering

Tijdens Digitalize Wallonië brengen we voor jou alle mogelijkheden en de meest recente trends in digitalisering onder één dak. Je krijgt het antwoord op tal van vragen die je jezelf stelt. Wat is digitalisering nu eigenlijk? Wat kan het betekenen voor mijn onderneming? Welke toepassingen passen het beste bij mijn organisatie? En zijn die wel veilig en betrouwbaar?

Ontmoet professionals (31januari  en 1 februari)

Worstel je met het digitaliseringsproces binnen jouw bedrijf? Digitalize Wallonië brengt maar liefst 80 exposanten samen. Van payroll tot CRM. Stuk voor stuk vallen ze onder vijf bedrijfsgerelateerde pijlers die een oplossing op maat van jouw bedrijf uitwerken. Dankzij automatisering en digitalisering in jouw bedrijf bespaar je tijd en kan je efficiënter werken. Tickets zijn gratis, maar enkel na registratie. Schrijf je hier in

Een track op jouw maat

Verschillende kmo’s hebben verschillende behoeften, ook als het om digitalisering en automatisering gaat. Daarom voorziet de organisatie van Digitalize Wallonië 5 thematische tracks die je kan volgen in functie van jouw interesse:

  • Track 1: Sales & Marketing
  • Track 2: HR en Learning
  • Track 3: Operations en Logistiek
  • Track 4: Financiën en Boekhouden
  • Track 5: IT & Cybersecurity

Leer van experten

Onze 30 lezingen bieden jou nieuwe inzichten in de wereld van de digitale oplossingen. De praktijkgerichte aanpak en het taalgebruik zonder jargon zorgen ervoor dat deze lezingen toegankelijk én onmisbaar voor elk bedrijf dat wil investeren in digitalisering. Kom dus zeker langs op Digitalize Wallonië, het evenement dat jou informeert, inspireert en op weg zet naar de digitale transitie met tools op maat van jouw kmo. Ontdek het programma

Digitalize Wallonië

Woensdag 31 januari en donderdag 1 februari 2024 in de Namur Expo in Namen.

Info: www.digitalizewallonie.be en Exposantenlijst

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Digitalize Wallonië 2024

Uitgelicht

Bekijk de socials