DKT - De Keyser Thornton Group

Haven

De Keyser Thornton (DKT) is al sinds 1853 actief in de maritieme wereld. Doorheen de jaren is DKT een toonaangevende rol blijven spelen in de scheepvaart en de transportindustrie. Waar het bedrijf ooit begon als een scheepsagentuur die blokken ijs verscheepte, evolueerde het tot een logistieke speler die een volledige geïntegreerde logistieke service aanbiedt voor wereldwijde transporten via zee, land en lucht.

Diensten

 • Zeevracht

  Zeevracht

 • Luchtvracht

  Luchtvracht

 • Expeditie

  Expeditie

 • Logistiek

  Logistiek

 • Scheepsagentuur

  Scheepsagentuur

 • Import en export goederen

  Import en export goederen

Complete logistieke service

De DKT Group omvat verschillende ondernemingen, waardoor we jou een complete en geïntegreerde logistieke service kunnen bieden, van en naar bestemmingen wereldwijd.

Scheepsagentuur: je vracht transporteren over zee

De Keyser Thornton NV

Dit bedrijf blijft een van de grootste agentschappen in private handen in Antwerpen. De vaarlijnen verbinden de haven van Antwerpen met West-Afrika, de Levant, Noord-Afrika, de Arabische Golf en het Indische subcontinent.

Unamar NV

Sinds 2006 is Unamar NV deel van DKT. Deze scheepsagentuur is gespecialiseerd in het verschepen van goederen tussen Antwerpen, Afrika en het Midden-Oosten via de vaarlijnen Bahri en UAL (Universal Africa Lines).

Trimar NV

Ook Trimar werd in 2006 onderdeel van DKT. Trimar vertegenwoordigt enkele van de belangrijkste NVOCC (non-vessel operating common carriers), met bestemmingen wereldwijd.

DKT Allseas Shipping Ltd.

DKT breidde in 2014 uit naar het Verenigd Koninkrijk en Ierland toen het zijn krachten verenigde met Allseas Global Logistics Ltd. om oceaantransporten naar het Arabisch schiereiland en het Indische subcontinent aan te bieden.

Expeditie en forwarding

Sotramar & De Keyser NV

De Keyser Expeditions NV werd in 1948 opgericht als dochteronderneming van De Keyser Thornton NV. In 2008 nam De Keyser Expeditions een gerenommeerde Antwerpse forwarder over, SBTC-Sotramar. Het bedrijf kreeg de naam Sotramar & De Keyser NV. De combinatie van deze twee bedrijven resulteerde in een sterke expeditie-entiteit met een 15-tal ervaren forwarders die het hele gamma van logistieke diensten bestrijken.

 • Zeetransport van general cargo, bulk cargo, FCL en consolidatiecontainers
 • Transport over spoor, weg en binnenvaart
 • Wereldwijde crosstrades
 • Inklaring via douane: Sotramar & De Keyser NV is een erkende customs broker die als fiscale vertegenwoordiger kan optreden
 • Afhandeling in de haven, zoals het laden en lossen van trucks en wagons, stuffen en strippen van containers …
 • Gespecialiseerde bonded warehouse-faciliteiten zoals opslag, zeewaardige verpakking en fysieke distributie van alle types cargo binnen en buiten het havengebied
 • Regulering en behandeling van gevaarlijke cargo
 • Behandeling van projectcargo, zowel inbound als outbound.

Je vracht vervoeren via de lucht

DAS Logistics – De Keyser Airfreight Services NV

DAS Logistics is al meer dan 30 jaar een onafhankelijke aanbieder van luchtvrachtdiensten met hoofdkwartier in Brucargo (Brussels Airport). Het biedt wereldwijde import en export via lucht. In 2014 nam DKT een meerderheidsparticipatie in DAS Logistics. Door deze overname heeft de groep nu een volwaardige luchtvrachttak. DAS Logistics – De Keyser Airfreight Services behandelt jaarlijks meer dan 10 miljoen kilogram luchtvracht en beschikt over een magazijn van 4200 m². Het flexibele en professionele team houdt zich onder meer bezig met

 • Douaneformaliteiten
 • Opslag, distributie, levering en afhaling aan de deur
 • Behandelen van gevaarlijke goederen, bederfbare waren en high security cargo.

Je import en export vlekkeloos langs de douane

De Keyser Customs Brokers NV werd opgericht in 2008 en verzorgt de customs brokerage voor je bedrijf. Na een grondige audit door de douaneautoriteiten kreeg het bedrijf een AEO-certificaat. DKCB bekommert zich over je import- en exportdocumenten, transitdocumenten en je fiscale vertegenwoordiging (geen accijnsgoederen).

Wil je internationaal handeldrijven? Zoek je logistieke oplossingen voor je import en export? Reken op DKT, een ervaren logistieke partner die je een compleet gamma aan transportoplossingen biedt!

Meer weten?

logo dkt - De Keyser Thornton Group

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

 • DKT - De Keyser Thornton Group

Neem contact op met DKT - De Keyser Thornton Group

Uitgelicht

Bekijk de socials