EasyPost

Marketing

Uitgaande bedrijfspost voordeliger en efficiënter versturen

De missie van EasyPost is om uw onderneming te ontzorgen op het vlak van bedrijfspost. EasyPost verwerkt alle uitgaande brieven, pakketten en aangetekende zendingen en dat op een efficiënt manier en aan de voordeligste prijzen op de markt. Dankzij een persoonlijke aanpak en een diepgaande analyse van uw postprocessen onderzoekt EasyPost hoe het uw uitgaande bedrijfspost kan optimaliseren. U kunt rekenen op een team van betrokken medewerkers die steeds de noden van de klant voorop zetten.

Diensten

 • Postophaling en postverwerking

  Postophaling en postverwerking

 • Printing Solutions

  Printing Solutions

Uitbesteding post: postophaling en postverwerking

EasyPost zorgt ervoor dat bedrijfspost versturen moeiteloos en goedkoper gebeurt. U en uw werknemers verzamelen de ongefrankeerde post en pakketten in een postzak. U hoeft de post niet te sorteren: enkel aangetekende zendingen worden apart verzameld. EasyPost komt dan dagelijks de postzakken ophalen op een afgesproken uur. Uw post wordt dezelfde dag nog gesorteerd en gefrankeerd in het sorteercentrum en vervolgens geeft EasyPost uw zendingen af aan Bpost, dat de distributie verzorgt. Dankzij deze samenwerking met BPost kan EasyPost heel voordelige frankeertarieven aanbieden.

Maandelijks ontvangen alle klanten een gedetailleerde factuur, zodat er makkelijk overzicht op de portkosten kan behouden worden. U krijgt bovendien toegang tot een digitaal klantenportaal, waar u onder andere verzonden pakketten kunt traceren en materiaal kunt bestellen.

EasyPrint: volledige ontzorging van uitgaande post, van afdruk tot verzending

Met EasyPrint ontzorgt EasyPost uw bedrijf volledig op het vlak van uitgaande post. Brieven afdrukken en in enveloppes steken, vraagt tijd en moeite van uw werknemers. Met EasyPrint stuurt u uw documenten in enkele muisklikken door naar EasyPost via een beveiligde omgeving. EasyPost drukt ze af, verwerkt ze en verstuurt ze, in uw huisstijl. Dankzij de grote volumes biedt EasyPost u voordelige druk- en frankeertarieven. Het verwerken van uw documenten verloopt met het grootste respect voor uw privacy. EasyPost krijgt de inhoud van uw zendingen niet te zien.

De waarden van EasyPost

Easy, Respect & Happiness vormen de blauwdruk voor alles wat EasyPost onderneemt. Ze dienen als maatstaf en als inspiratie voor medewerkers, klanten, partners en leveranciers.

Easy

De voornaamste doelstelling van EasyPost is uw postproces eenvoudiger maken. EasyPost hanteert daarbij een kostenefficiënte, laagdrempelige en no-nonsense aanpak. Dankzij duidelijke afspraken, een transparante werkwijze en een persoonlijke service garandeert EasyPost een vlotte en comfortabele samenwerking.

Respect

Respect draait bij EasyPost rond de drie P’s: planet, people en privacy. Elk van deze pijlers staat centraal in de werkwijze:

 • Als bedrijf neemt EasyPost haar verantwoordelijkheid op om de impact op het milieu te beperken.
 • EasyPost is fier op haar medewerkers en wil hen een gezond en veilig werkklimaat bieden.
 • Vertrouwelijke gegevens worden steeds met de nodige confidentialiteit behandeld. 

Happiness

De klanten en medewerkers maken deel uit van het hart uit van EasyPost dat hard haar best doet om het hen zo aangenaam mogelijk te maken. EasyPost steunt daarbij op de drie C’s: customer focus, caring for employees en convenience.

 • EasyPost peilt regelmatig naar de bevindingen van klanten door middel van tevredenheidsenquêtes.
 • Er wordt gestreefd naar een gezonde work-life balance, gemeenschappelijke doelen en wederzijds respect.
 • EasyPost wil een comfortabele samenwerking op lange termijn opbouwen met alle partijen

Service

Voor al uw vragen kunt u 7/7 rekenen op het geëngageerde backoffice-team. Als u het antwoord al niet gevonden hebt op de intelligente supportpagina met tal van bruikbare informatie, natuurlijk. 

Geschiedenis

EasyPost werd opgericht in 2008 en is uitgegroeid tot dé specialist in postverwerking. Samen met 150 geëngageerde medewerkers verwerken ze jaarlijks meer dan 45 miljoen poststukken voor meer dan 2000 klanten uit verschillende sectoren. Dit doet EasyPost vanuit haar verschillende productiecentra in Gent en Zellik.

In 2018 heeft EasyPost haar klanten in totaal meer dan 6 miljoen euro bespaard. En ze blijven ambitieus: EasyPost biedt ondertussen haar diensten actief aan in Groothertogdom Luxemburg en zal in 2020 ook de Franse markt verkennen.

Meer weten?

Easypost

Contactinformatie

 • EasyPost
  Zwijnaardsesteenweg 813
  9000 Gent
 • 050/ 69 86 11

Onze experten

Uitgelicht