Entiris

Facility

Entiris is een maatwerkbedrijf met 1800 werknemers in de provincies Vlaams-Brabant en Antwerpen en met vestigingen in Aarschot, Diest, Heist-op-den-Berg, Herent, Kampenhout, Kessel-Lo en Mechelen. Sinds 1965 profileert Entiris zich als sociaal en economisch bedrijf zich in verschillende sectoren gaande van verpakking, cleanroom & stofarme ruimte over handwerk en houtbewerking tot home-decoratie, voeding en pharma.

Diensten

 • Medische producten in clean rooms

  Medische producten in clean rooms

 • Locatiewerk

  Locatiewerk

 • Staalboeken

  Staalboeken

 • Verpakkingen en voeding

  Verpakkingen en voeding

 • Palletten

  Palletten

 • Groenzorg

  Groenzorg

Maatwerkbedrijf: kansen geven aan mensen

Entiris wil mensen met een erkende afstand tot de arbeidsmarkt kansen geven om zich professioneel te ontplooien. Wij bieden duurzaam en lonend werk op maat ondersteund door een kwaliteitsvolle begeleiding. Wij streven naar een maatschappelijk verantwoord ondernemerschap binnen een bedrijfseconomisch efficiënte organisatie.

“Wij geven mensen die moeilijk aansluiting vinden bij de reguliere arbeidsmarkt kansen om zich professioneel te ontplooien. Wij bieden hen duurzaam en lonend werk op maat en ondersteunen hen.”

Projecten voor industrie, medische sector en onderzoek

Door te innoveren evolueert het maatwerkbedrijf en kunnen we moderne en aangepaste infrastructuur aanbieden. Projecten op industriële schaal, veeleisende oplossingen voor de medische sector, specifieke normen en voorschriften of een project dat zich nog in een onderzoeksfase bevindt? Entiris denkt graag met je mee.

Samen met jou verdiepen we ons in jouw product zodat we het productieproces kunnen optimaliseren en vereenvoudigen. Entiris stemt zijn personeel en kennis volledig af op jouw behoeften.

“Door onze schaalgrootte en de brede regio waarin we werken, kunnen we heel flexibel zijn en snel anticiperen. Treden er vertragingen binnen de keten op? Dan kunnen wij, door onze doelgroepmedewerkers flexibel in te zetten, die schokken opvangen.

Kwaliteit als prioriteit

Entiris hanteert de modernste technieken en kwaliteitsnormen om maximale klantentevredenheid te bereiken. Entiris beschikt over de volgende vergunningen, normeringen en certificaten.:

 • ISO 9001: 2008 – certificaat: een internationale norm voor kwaliteitsmanagement.
 • Good Manufacturing Practice of GMP – certificaat: een kwaliteitsborgingssysteem voor de humane en veterinaire farmaceutische industrie, de cosmetische industrie en de voedingsmiddelenindustrie.
 • IFS Food – certificaat: een internationale standaard op het gebied van voedselveiligheid.
 • ESF – certificaat: Het Europees Sociaal fonds (ESF) stimuleert Vlaamse organisaties om de arbeidsmarkt te versterken en de werkgelegenheid te vergroten

Meer weten?

Entiris - Werk op uw maat

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

 • Entiris

Uitgelicht

Bekijk de socials