ESC

IT

Betrouwbare IT is noodzakelijk om als bedrijf of organisatie aan de bak te komen. De slimme software en performante IT van ESC gaat nog een stap verder en helpt ondernemingen vóór te zijn op de markt en hun doelen te bereiken.

Diensten

  • Business Applications

  • e-business

  • IT services

  • Moderne infrastructuur

Business applicaties

Met een 150-tal specialisten ontzorgt ESC al jaren bedrijven uit een waaier aan sectoren. Totaaloplossingen zoals Microsoft Dynamics 365 Business Central en Exact Business Solutions integreren je bedrijfsprocessen in één ERP-oplossing. We implementeren ook specifiekere data-driven business oplossingen zoals Microsoft Power Platform.

Groot of klein, onze business applicaties doorbreken barrières tussen mensen, data en organisaties.

Moderne IT-infrastructuur

Onze infrastructuur helpt je niet alleen werknemersprestaties verbeteren, je hebt er ook een schaalbaar, kostenefficiënt platform mee. Een platform dat bovendien wendbaar genoeg is om nieuwe toepassingen zoals Artificiële Intelligentie en Machine Learning te implementeren.

Heb je toch liever een klassieke fysieke IT-infrastructuur (on-premise)? Ons aanbod omvat ook de klassieke servers, storage oplossingen, back-up en disaster recovery, …

IT-services: verbinden van mensen, data en applicaties

Succes heeft vele vaders en hangt bovenal af van de samenwerking over alle IT-domeinen heen. De kracht van onze services ligt in onze veelzijdige aanpak. Dankzij ons breed portfolio en diepgaande kennis van technologieën kunnen we mensen, data en applicaties met elkaar verbinden.

We helpen je overal en altijd veilig werken. Dat betekent meer dan alleen ondersteuning bieden wanneer iets op losse schroeven staat. Want in een moderne werkplek ontzorgen we je, zodat jij beter kan focussen op wat telt: groeien.

E-business: webshops, online portals, …

Webshops, online portals en andere vormen van e-business zijn niet meer weg te denken in een moderne bedrijfsvoering. Laat ons team van e-business specialisten je begeleiden in het uittekenen van een solide digitale strategie en de implementatie van de juiste e-commerce-, e-business-, of webshopoplossing.

Wil je jouw bestaande of nieuwe webshop top laten renderen? Dan staan we je ook bij in het verbeteren van je applicatie. Met onze e-business kennis zal je de online verwachtingen van jouw klanten zeker overtreffen!

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • ESC
  • Oude Eedstraat 4
    9810 Nazareth
  • +32 (0)9 329 93 06

Uitgelicht

Bekijk de socials