Geodis

Transport

Een logistieke specialist en expediteur die je bedrijf helpt groeien

Een optimale logistiek is een noodzakelijke voorwaarde voor elk bedrijf dat wil groeien. Geodis zet wereldwijd de toon op het vlak van transport en logistiek. Wij ondersteunen klanten in hun dagelijkse activiteiten door hun logistieke uitdagingen op te lossen. Dat doen we als erkend expert in elk aspect van de supply chain. Als een echte partner helpen we bedrijven groeien. We zijn een regionale organisatie die over alle continenten actief is, met een directe aanwezigheid in 67 landen en een netwerk van 120 landen.

Diensten

 • Freight Forwarding

  Freight Forwarding

 • Contract Logistics

  Contract Logistics

 • Distribution & Express

  Distribution & Express

 • Road Transport

  Road Transport

 • Supply Chain Optimization

  Supply Chain Optimization

Freight Forwarding: multimodaal transport van al je goederen. Overal.

We bieden onze klanten multimodale transportoplossingen (over zee, in de lucht, over de weg en via het spoor) met toegevoegde waarde. Daaraan koppelen we onze unieke expertise in douanezaken. Waar je vracht ook vertrekt of aankomt, als klant ben je zeker van een optimale levering van je goederen, zowel op het vlak van leveringstijd en kosten als wat betreft milieu-impact.

We ontwikkelen ook specifieke diensten op maat, in het bijzonder voor grootschalige projecten in olie en gas, de mijnindustrie, petrochemie, spoorwegen en energie.

Contract Logistics: verbeter je logistieke flow

Geodis is wereldwijd een van de belangrijkste spelers in de contractlogistiek. Van warehousing en distribution center management tot leveringen voor industriële productielijnen, we bieden klanten een breed pakket aan diensten en innovatieve oplossingen. Het is ons doel om je flows te beheren op een manier die je voordeel oplevert, terwijl we je inventariskosten doen dalen, de rotaties in je stock verhogen en je supply chain in het algemeen efficiënter maken.

Distribution & Express: specialist in last-mile delivery

Dankzij een aanwezigheid over heel Europa, is Geodis een van de grootste partners voor Distribution & Express. In Frankrijk zijn we zelfs de nummer één in 24- of 48-uursleveringen over het continent. We zijn gespecialiseerd in last-mile delivery, aangezien we voor onze klanten oplossingen uitwerken die op maat van hun zendingen en hun eindklant – de ontvanger – gemaakt zijn. Tegelijk bieden we belangrijke voordelen, zoals transportorganisatie-optimalisatie, een breed gamma aan product handling services, een erkende kwaliteit in dienstverlening, korte lijnen met klantendiensten en volledige expertise in last-mile delivery. 

Road Transport: leider in transport per truck

Geodis is leider in wegtransport in Europa wanneer het gaat over volledige en gedeeltelijke truckladingen. In deze sector hebben we een breed gamma aan gespecialiseerde oplossingen voor producten in de chemie, industrie en automobielsector, maar ook voor massadistributie.

Supply Chain Optimization: strategisch advies over je logistieke keten

Als een wereldwijde speler in logistiek, heeft Geodis de nodige knowhow om voor zijn klanten een waaier aan modellen voor het beheer van hun logistieke keten te ontwerpen. Als klant kun je ons inschakelen als consultant om je advies te geven over je supply chain en je logistieke flow.

Ruime expertise over heel de supply chain

Dankzij deze vijf complementaire businesslijnen kunnen onze klanten rekenen op een unieke knowhow rond elke stap in de supply chain. Als wereldwijde logistieke speler bieden we uiteraard ook oplossingen op maat voor elke markt of elk geografisch gebied. Onze infrastructuur, processen en informatiesystemen garanderen operationele excellentie en de best mogelijke dienstverlening. Geodis wordt gedragen door gedreven medewerkers, die onze klanten toegewijd helpen.

Meer weten?

Geodis

Contactinformatie

 • Geodis
  Bisschoppenhoflaan 645
  2100 Deurne
 • +32(0)3 328 12 11

Uitgelicht