GPS-Buddy

Logistiek

Fleet management en asset tracking

GPS-Buddy is trendsetter op het gebied van fleet management en asset tracking. In heel Europa worden dagelijks duizenden voertuigen, vrachtwagens, trailers en materieel via de oplossingen van GPS-Buddy gemonitord. Deze informatie biedt gebruikers de mogelijkheid om onder andere taken en/of activiteiten nauwkeurig te plannen. Bovendien kunnen medewerkers op basis van deze informatie klanten optimaal informeren.

Diensten

 • Fleet management

 • Planningssoftware

  Planningssoftware

 • Temperatuurregistratie

  Temperatuurregistratie

 • Tachograafanalyse

  Tachograafanalyse

Monitoren van geconditioneerd transport

Vooral op het gebied van geconditioneerd transport is het monitoren en registreren van de actuele vervoerscondities een absolute must. Zeker gezien de verplichtingen vanuit de HACCP-richtlijnen of de IFS Food norm. GPS-Buddy helpt je om de ‘cold chain’ ook tijdens het transport sluitend te houden.

Registratie via online platform

Daarnaast wordt de administratieve overhead beperkt doordat alle informatie met betrekking tot gereden kilometers en/of vervoerscondities nauwkeurig wordt geregistreerd. Binnen een beheerplatform heb je onder andere de mogelijkheid tot het downloaden en analyseren van tachograafdata, het optimaliseren van de te rijden routes, het plannen van taken en het registreren van de temperatuur in de laadruimte.

Driver app

Jouw chauffeurs hebben via de GPS-Buddy driver app toegang tot alle noodzakelijke informatie om een taak snel en efficiënt af te handelen. Van het classificeren van activiteiten tot het laten tekenen van een werkbon of het registeren van emballage, de driver app is voorzien van alle noodzakelijke functionaliteiten. Mocht er toch twijfel zijn over de uitvoer van een taak, dan kan de chauffeur via de app direct communiceren met de medewerkers op kantoor voor verdere instructies.

Rapportage

Uitgebreide rapportagemogelijkheden bieden je tot slot het inzicht en overzicht om efficiënt en effectief je bedrijfsprocessen in te richten.

Referenties

GPS-Buddy kan onder andere Katoen Natie, Transport Van Loon, Brouwerij Corsendonk, diverse Kringwinkels, Van Pelt en KLM tot haar klanten rekenen.

Meer weten?

GPS buddy logo

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

 • GPS-Buddy

Uitgelicht

Geen nieuwsartikels gevonden

Bekijk de socials