Group Beyers

Safety & Bedrijfsveiligheid

Duidelijke signalisatie voor meer veiligheid in je bedrijf

Een duidelijke signalisatie is letterlijk van levensbelang voor een veilige verkeersafwikkeling in je magazijnen en op je bedrijfsterrein. Group Beyers heeft hiervoor alles in huis en staat je bij de uitvoering van je verkeersplan met raad en daad bij. Het bedrijf, dat VCA-gecertificeerd is, heeft ook ervaring met de interne verkeersveiligheid van Sevesobedrijven.

Diensten

  • Signalisatie in je bedrijf

    Signalisatie in je bedrijf

  • Aanrijdbeveiliging

    Aanrijdbeveiliging

  • Antislipvloeren

    Antislipvloeren, zuurbestendige vloeren en buitenmeubilair

Hou het veilig met signalisatie in en rond je bedrijf

10 tot 25% van de arbeidsongevallen heeft te maken met intern verkeer in je bedrijf. Het merendeel daarvan is te wijten aan een onduidelijke scheiding tussen voertuigen en voetgangers. Signalisatie die in het oog springt, is dus geen overbodige luxe.

“Het veilig gescheiden houden van voetgangers en gemotoriseerd verkeer en het beperken van schade door aanrijdingen, begint met een duidelijke belijning waarmee de verkeersstromen, de parkeervakken, de voet- en zebrapaden enzovoort worden aangeduid,” vertelt Luc Beyers.

Group Beyers brengt deze afbakeningen machinaal aan, met speciale binnen- of buitenverf, in epoxy of in de thermoplastische kunststof PMMA. Daarnaast bewijzen snelheidsremmers op uw bedrijfsterrein vaak goede diensten.

Verticale signalisatie

Ook voor de ‘verticale’ beveiliging van je magazijnen en terrein ben je bij Group Beyers aan het juiste adres. Verkeersborden, pijlen, vangrails, rekaanduidingen, veiligheidsspiegels … Group Beyers doet er alles aan om incidenten tussen je werknemers of bezoekers en het transport en verkeer op je terrein te vermijden. Op grotere terreinen bewijzen hun verende afbakeningspalen goede diensten. Ze kunnen worden uitgerust met verlichting die op zonne-energie werkt.

Aanrijdbeveiliging: beperk de schade bij aanrijdingen met SlowStop®

Voorkom verwondingen en schade aan je machines en infrastructuur met aanrijdbeveiliging. Group Beyers heeft daarvoor stootpalen, stootbalken, hoogtebegrenzers, beugels, snelheidsremmers, rekbescherming en nog veel meer. Een bijzondere beveiliging is de SlowStop®.

Luc Beyers: “Starre aanrijdbeveiliging of een gewone vangrail kunnen veel minder goed tegen een stootje. Ze gaan onmiddellijk scheef staan of veroorzaken betonscheuren. Dat vermijd je met de energie-absorberende oplossingen van SlowStop®. De beschermpalen en -beugels bewegen progressief mee en absorberen als het ware de energie die bij een botsing vrijkomt, met minder lichamelijke en stoffelijke schade tot gevolg.”

Ook antislipvloeren of zuurbestendige vloeren

Group Beyers legt ook antisliplagen of zuurbestendige coatings aan op de vloeren van bedrijfshallen. Daarnaast kan je op hen rekenen voor fietsenstallingen, vuilnisbakjes en ander buitenmeubilair.

Maak werk van veilige signalisatie in je bedrijf en schakel Group Beyers in. Group Beyers is actief over heel België.

Meer weten?

Group Beyers logo

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Group Beyers

Onze experten

Uitgelicht

Bekijk de socials