Guylian

Business Gifts & Relatiegeschenken

Guylian is wereldwijd gekend voor zijn chocolade zeevruchten en zeepaardjes. Daarnaast biedt Guylian ook een groot assortiment pralines, truffels en chocoladerepen aan. De fabriek is gevestigd in Sint-Niklaas van waaruit geëxporteerd wordt naar de hele wereld.

Diensten

  • Chocolade zeevruchten

  • Chocolade zeepaardjes

  • Chocolade pralines

  • Chocolade tabletten

  • Geschenkdozen

  • Relatiegeschenken

Guylian werd opgericht in 1960 door Guy Foubert. De naam Guylian is een samentrekking van Guy en Liliane, zijn vrouw. Ondertussen worden de Guylian assortimenten in meer dan 120 landen verkocht en zit het merk in de top 10 van bestverkochte voorverpakte chocolademerken.

Guylian chocolade in Sint-Niklaas

Alle Guylian chocolade wordt in Sint-Niklaas geproduceerd waar Meester Chocolatiers tot 75 ton per dag produceren in een productie-eenheid van 27.000m². Hiermee haalt Guylian een wereldwijde omzet van 80 miljoen euro en verzekert het zijn positie als één van België’s leidende chocolademerken. Guylian stelt ongeveer 250 mensen te werk in Sint-Niklaas en heeft kantoren in Groot-Brittannië, Duitsland en Spanje/Portugal.

Nieuw: chocoladetabletten

Uiteraard ken je Guylian van de chocolade zeevruchten, zeepaardjes, pralines, truffels en chocoladerepen. Een nieuw product zijn de chocoladetabletten, 100 gram tabletten, verdeeld in 4 individueel en hermetisch verpakte porties van 25g (verpakt in een handig hersluitbare etui). Elke mini-reep is versierd met het iconische zeepaard als teken van kwaliteit. Deze nieuwe tabletten zijn ook verkrijgbaar zonder toegevoegde suikers, op basis van Stevia.

Sponsor van Project Seahorse

Guylian is partner en hoofdsponsor van Project Seahorse. Project Seahorse is een klein maar krachtig team van wetenschappers en natuurbeschermers, geleid door Dr. Amanda Vincent (Universiteit van British Columbia) en Dr. Heather Koldewey (Zoological Society of London) dat een groot verschil maakt voor het behoud en duurzaam beheer van de mariene ecosystemen langs de kust. In totaal heeft Guylian € 2 miljoen beschikbaar gesteld ter ondersteuning van deze programma’s.

Cacao Horizon ondersteunt cacaoboeren:

Met Project Cocoa, dat deel uitmaakt van de Cocoa Horizons Foundation, wil Guylian de leefomgeving van de cacaoboeren en hun gezinnen verbeteren door het promoten van duurzaam ondernemen, de productie te verbeteren, de gemeenschappen te helpen ontwikkelen en de natuur alsook de kinderen te beschermen. Het is de ambitie van Guylian om 100% duurzame cacao te gebruiken tegen 2025. 

Geniet nu van de winteractie Guylian: luxueuze geschenkdoos met chocolade verrassingen. 
€ 23,85/doos vanaf 20 stuks + gratis levering. 

 

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Guylian

Uitgelicht

Geen nieuwsartikels gevonden

Bekijk de socials